Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun: új generációs klienstechnológia

Laptop

Sun: új generációs klienstechnológia

A vékonyklienseken és intelligens kártyákon alapuló új megoldásokkal áttörhetők a ma szokásos asztali gépes platformok biztonsági és felügyeleti korlátjai.

A Sun Microsystems Sun Ray Server Software 3.0 néven új, széles körű elérést kínáló platformot jelentett be, amely gyors, biztonságos hozzáférést nyújt a vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz a széles sávú kapcsolattal felszerelt otthonokból, fiókirodákból és távoli telephelyekről.

A Sun Ray Server Software 3.0 platform és a Sun Ray 170 ultravékony kliensgépek együttes alkalmazásával a Sun Ray technológia immár a vállalat falain kívülre is kiterjeszthető, és a DSL vagy más szélessávú kapcsolattal rendelkező helyekről is elérhetővé válik. Ez a felhasználóknak valódi mobilitást biztosít, miközben a Solaris vagy Linux operációs rendszer biztonságos környezetében maradhatnak. A Java Card alapú szigorú hitelesítés révén, valamint annak köszönhetően, hogy nincs helyben működő operációs rendszer, amit fel lehetne törni, a Sun Ray kliensek gyakorlatilag immúnisak a vírustámadásokkal szemben. A szoftver Solaris és Linux operációs rendszereken egyformán használható, és a Sun által korábban és jelenleg szállított összes Sun Ray klienssel együttműködik.

Sun Ray Server Software 3.0

A Sun Ray Server Software 3.0 olyan biztonságos, gazdaságos, minimális rendszeradminisztrációt igénylő asztali gépes környezet, amely elsősorban vállalati, kormányzati és technikai, tervezési munkát ellátó felhasználók számára alakítottak ki.

A Sun Ray Server Software 3.0 kifinomult adaptív sávszélesség-gazdálkodási és felügyeleti technológiája a háttérben több mint felével csökkenti a Sun Ray kliensek sávszélességigényét, miközben a felhasználó továbbra is az asztali gépeken megszokott funkciógazdag felületen dolgozhat. A kiváló felhasználóoldali teljesítményt nagy hatékonyságú tömörítés biztosítja, amely a képek esetében a Discrete Wavelet transzformáción, a szövegek és egyéb adatok esetében pedig a Lemple Ziv 77 módszeren alapul.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés