Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálózatfigyelés 64 biten

Laptop

Hálózatfigyelés 64 biten

CommView – kövessük figyelemmel a helyi hálózat és az Internet közti kommunikációt.

A hálózati szoftvereiről híressé vált új-zélandi TamoSoft 14-én adta ki a CommView és a CommView for WiFi 5-ös verzióját. A vezetékes illetve vezeték nélküli hálózatokon áthaladó csomagokat rögzítő és elemző alkalmazásokkal rendszergazdák és otthoni felhasználók egyaránt megfigyelés alatt tarthatják a helyi hálózat és az Internet közti kommunikációt. Mindkét változat a lehető legalacsonyabb rétegig fejti vissza a csomagokat. Az előző verzió a 4.1-es volt, a nagy váltás mögött hatalmas újítás rejtőzik: a 64 bites Windows XP támogatása AMD Opteron és Athlon64 processzorral működő rendszereken (az Itanium-támogatás fejlesztés alatt).

A vezetékes hálózatok monitorozására alkalmas változat Windows 98 és Me alatt is futtatható, a csomagok hozzárendelése a küldő vagy fogadó alkalmazáshoz csak Windows 2000, XP és 2003 alatt működik. A dekódoló modulok köre is bővült: az MS SQL, LDAP és YMSG protokoll adatforgalmát is vissza tudja fejteni.

Az új kiadás további előnye, hogy alacsonyabb a processzor-igénye. Mindkét változat kezelőfelülete többnyelvű, a magyarítást a Soft-Trans készítette, akinél beszerezhető a licenc is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés