Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új képalkotási és nyomtatási termékek a HP-től

Laptop

Új képalkotási és nyomtatási termékek a HP-től

A HP nemrégiben bemutatta a szakmai közönségnek tizennégy új képalkotási, nyomtatási és digitális információkezelő megoldását.

A HP új többfunkciós, nagy volument kezelő és színes nyomtatási megoldásai:
-HP LaserJet 4345mfp sorozat: Kis helyigényű asztali gépben egyesíti az ügyfelek által igényelt szokásos funkciókat (a nyomtatást, a másolást, a lapolvasást és a faxolást). Ideális megoldás helyszűkével küzdő vállalatok számára. Az ágazatvezető HP LaserJet technológiára, hálózati jellemzőkre és felügyeleti képességekre épülő nyomtatási rendszer szinte minden irodai környezetben jól használható. A 2004. november 9-től kapható többfunkciós sorozat alapára 666.000 forint + ÁFA.
-HP LaserJet 9040mfp és HP LaserJet 9050mfp: A hatékony munkafolyamatokat és stresszmentes megbízhatóságot igénylő, nagy létszámú munkacsoportok tökéletes többfunkciós eszközei. Jellemzőik közül külön említést érdemel a 40 illetve 50 oldal/perc nyomtatási és másolási sebesség. Hatékony nyomtatási, másolási, faxolási és digitális kézbesítési képességekkel javítják az irodai produktivitást. 2004. november 9-én kerültek az üzletekbe 2.099.000 forint + ÁFA) ajánlott végfelhasználói alapáron.
-HP Color LaserJet 9500mfp: A komoly követelményeket támasztó hálózati munkacsoportoknak és részlegeknek szánt, színes többfunkciós rendszer színes nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra, e-mailbe olvasásra, analóg faxolásra és utómunkálatok végzésére használható. A kereskedelmi forgalomban 2004. november 9. óta elérhető eszköz ajánlott végfelhasználói alapára 2.954.000 forint + ÁFA.
-HP LaserJet MFP Analog Fax Accessory 300: Ez a többfunkciós HP-rendszerekhez fejlesztett, könnyen telepíthető, belső faxkártya produktívabbá teszi a munkafolyamatot és kibővíti a funkcionalitást.
-HP Designjet 4000 sorozat: Az új HP Double Swath technológiával dolgozó nyomtatók anélkül nyújtanak nagyobb teljesítményt, hogy ennek a minőség látná kárát. A HP Designjet 4000 sorozat nagy sebességgel, távfelügyelet mellett készít kifogástalan vonalpontosságú és képminőségű színes vagy fekete-fehér nyomatokat egészen 106 centiméter szélességig. Ideális megoldás a közép- és nagyvállalatok vonalas rajzainak, grafikáinak, térképeinek és prezentációinak nyomtatására. 2004. november 1-én került piacra, 2.599.000 forint + ÁFA ajánlott végfelhasználói alapáron.

A HP innovatív technológiái:
-HP 9200c Digital Sender: Az új digitális kézbesítő felhasználói egyszerűen, pontosan és gyorsan tudják közvetlenül e-mailbe, faxra, hálózati mappába és tartalom /dokumentumkezelő rendszerbe olvasni dokumentumaikat. A dedikált, 46 oldal/perc sebességgel szkennelő eszközzel lefaraghatják költségeiket és növelhetik hatékonyságukat. A 2004. november 30-án bevezetendő új termék ajánlott végfelhasználói alapára 855.000 forint + ÁFA.
-HP Digital Sending Software 4.0: Az új szoftverváltozat felhasználói tökéletesíthetik üzleti alapfolyamataikat és ésszerűsíthetik kritikus üzleti dokumentumaik kezelését. A meglévő infrastruktúrába jól illeszkedő szoftvereszköz maximális megtérülést biztosít, mérsékli a működési kockázatot és csökkenti az üzleti költségeket. A szoftver 2004. november 30-án kerül az üzletekbe, 78.000 forint + ÁFA ajánlott végfelhasználói alapáron.
-HP Digital Send Authentication Solution (DSAS): A HP Officejet 9100 sorozathoz tervezett HP DSAS megoldás biztonságos felhasználói hitelesítést végez az NT-domainben, és csak a jogosult felhasználók számára biztosítja a többfunkciós eszközök hálózati elérését. Megbízható és gazdaságos módszert kínál a digitális kézbesítés és más távolról elindítható feladatok hálózati biztonságának gyors növeléséhez.
-HP Autostore: A dokumentumrögzítési munkafolyamatot automatizáló, iparági szabványként elismert HP Autostore megoldással a rendszergazdák teljes körűen kézben tarthatják, irányíthatják és egyszerűsíthetik a tartalomkezelő rendszerek korábban bonyolult rögzítési folyamatait. Ez a lehetőség jelentős költség-/kockázatcsökkenést és produktivitás-javulást ígér. A HP AutoStore-hoz mostantól karbantartási és támogató szolgáltatásokat, valamint frissítéseket is igénybe lehet venni a díjnyertes HP Care Pack támogatócsomagok keretében. A rendszer sokféle új modult kínál, és más szállítók termékeivel is együtt tud működni. A HP Autostore tulajdonképpen az NSi Autostore HP Chai nyílt fejlesztési platformon kidolgozott OEM-változata. Az ötéves együttműködés gyümölcseként született megoldás kivételes minőséghez és funkcionalitáshoz juttatja felhasználóit. A Chai-technológiát támogató HP LaserJet MFP- és digitális kézbesítő eszközökkel kompatibilis HP Autostore 2004 november 30-tól szerezhető be a HP nemzetközi viszonteladói hálózatának tagjaitól.
-Digitális toll és papír a HP-től: A vállalat űrlap-automatizálási rendszeréhez tartozó HP Digital Pen 250 emelt szintű fizikai biztonságot és méretes memóriát nyújtó, karcsú vonalvezetésű digitális toll. Kétszáz űrlapoldalt képes tárolni két áttöltés között. A HP FAS mától további HP-nyomtatókat is támogat, és új digitális elrendezés-tervezési eszközökkel automatizálja az űrlapok kialakítását.
-HP Web Jetadmin 7.8: A HP ágazatvezető képalkotás- és nyomtatásfelügyeleti szoftverének felhasználói egyetlen megoldás segítségével menedzselhetik heterogén környezetük minden elemét. Új jellemzők: eszközriasztások, diagnosztikai és konfigurációs opciók HP és más márkájú rendszerekhez; HP MFP-k digitális e-mailbe küldési és faxbeállításainak géppark-szintű konfigurálása; automatikus eszközkonfigurálás; bővítőmodul (plug-in) a PC-hez csatlakoztatott nyomtatók észleléséhez; hitelesítési program más szállítók termékeinek fejlettebb menedzseléséhez.
-HP Web Jetadmin Report Generation Plug-in v2.0: A legújabb szoftverváltozat tovább könnyíti a nyomtatók és a kellékanyagok használatával kapcsolatos adatok gyűjtését, tárolását és megjelenítését. Fejlett jellemzőivel a felhasználók nyomon követhetik és előre jelezhetik a kellékanyag-felhasználást, figyelhetik az eszközök működését és a hibanaplókat. Ily módon javul a produktivitás és csökken a hálózat teljesítményét rontó hibák felmerülésének valószínűsége.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés