Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft tájékoztatta részvényeseit a cég jövő évi növekedési várakozásairól és fejlesztési terve

Laptop

A Microsoft tájékoztatta részvényeseit a cég jövő évi növekedési várakozásairól és fejlesztési terve

A részvényesek jóváhagyták a munkavállalói programok módosítására irányuló javaslatot, ezzel lehetővé teszik a különleges, egyszeri osztalék kifizetését.

A Microsoft Corporation megvitatta részvényeseivel a jövőre vonatkozó terveit, és előrevetítette, hogy üzletágai által teremtett értékekben és innovációs tevékenységében látja növekedése útját. A cég bejelentette továbbá, hogy a részvényesek elfogadták a cég részvényjuttatási programjaiban javasolt módosításokat. A különleges, 3 dolláros egyszeri osztalék – amelynek feltétele e módosítások jóváhagyása volt – 2004. december 2-án kerül kifizetésre a részvényesek jegyzékében 2004. nov. 17-én nyilvántartottak számára.

„Az előttünk álló évekkel kapcsolatban minden eddiginél optimistábbá tesz, hogy folyamatosan képesek vagyunk innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal a piacra lépni” – mondta Bill Gates, a Microsoft elnöke és vezető szoftvertervezője. „Izgalmas fejlesztésekkel jelenünk meg olyan dinamikusan növekvő ágazatokban, mint a digitális szórakoztatás, a mobil eszközök és a számítógépes játékok. Ezzel párhuzamosan a vállalkozásokat, mérettől függetlenül olyan termékekkel látjuk el, melyek segítenek abban, hogy termelékenyebbé és versenyképesebbé váljanak.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés