Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aficio CL1000N: szolgáltatások széles skáláját nyújtó, költséghatékony színes lézernyomtató a Ricoht

Laptop

Aficio CL1000N: szolgáltatások széles skáláját nyújtó, költséghatékony színes lézernyomtató a Ricoht

A Ricoh bemutatta az Aficio termékcsalád új tagját, a kis munkacsoportos felhasználóknak készült, asztali nyomtatóként is használható CL1000N színes lézernyomtatót.

A nyomtató kis mérete ellenére rendkívül sokoldalú funkcionalitást nyújt. A gyors nyomtatási sebesség, a hálózati csatlakoztathatóság, a csomagolt szoftverek és a közvetlen PDF nyomtatás funkció kategóriájának legjobbjává teszik.

Az Aficio CL1000N a nyomtatók új generációjának tagja: kialakítása kompakt, zajkibocsátási szintje alacsony, sebessége gyors (az első színes nyomat 20 mp alatt elkészül, színes üzemmódban percenként 8, fekete-fehér üzemmódban 31 oldalt nyomtat – az opcionális duplex egység esetén is). A készülék alapkiépítésben támogatja az Adobe PostScript 3 lapleíró nyelvet, így a PDF kód közvetlen konverziója miatt a színes PDF formátumú dokumentumok gyorsan és kiváló minőségben készülnek el. A készülék papírkapacitása alapkiépítésben 780 lap normálpapír esetén; vastag papír, boríték, címke és fényezett papír nyomtatása 210 g/m2 súlyig lehetséges.


Arno Jongsma, a Ricoh Europe termékmenedzsere szerint az Aficio CL1000N új felhasználói körrel ismerteti meg a Ricoh nevet: ˝A készülék tervezésénél a sokoldalúságot, az egyszerű kezelhetőséget, illetve a kedvező árat és üzemeltetési költséget tartottuk szem előtt, így sikerült a kategória legtöbb szolgáltatást nyújtó színes lézernyomtatóját elkészítenünk. Bízunk benne, hogy a vásárlókat a kiváló tulajdonságok és a sokoldalú funkcionalitás meggyőzik, és a fekete-fehér tintasugaras, valamint lézernyomtatóikat Aficio CL1000N-nel váltják fel˝.

A magasabb kategóriájú nyomtatók technológiai újításait ebben a készülékben is alkalmaztuk. Az Aficio CL1000N beépített hálózati kártyával és USB 2.0, továbbá Ethernet porttal rendelkezik, opcionálisan alkalmas vezeték nélküli LAN és Bluetooth kapcsolatra is. A dokumentumkezelés optimalizálását megkönnyíti, hogy a nyomtató dokumentumszerverén adatok tárolhatók, a munkafolyamatokat integráló DeskTopBinder V2 Lite szoftver segítségével pedig a különböző formátumú adatok egyetlen fájllá egyesíthetők. Az eltárolt adatok egyszerűen előhívhatók, a fájlok megtekinthetők, újrarendezhetők, cserélhetők vagy kitörölhetők a Web Image Monitor szoftverrel helytől és időtől függetlenül egy normál webböngészőn keresztül.

A Web SmartDeviceMonitor révén a felhasználó szintén egy normál webböngésző használatával ellenőrizheti a hálózati perifériák állapotát, a hálózati adminisztrátorok és rendszergazdák jogosultságokat állíthatnak be és statisztikákat készíthetnek el. A felhasználó több meghajtóprogram közül választhat: a PCL5c, az Adobe PostScript 3 és a Ricoh saját fejlesztésű, ikonvezérelt RPCS programjait használva a nyomtató bármilyen hálózati környezetbe harmonikusan integrálható.

Az Aficio CL1000N a Ricoh színesnyomtató-generációjának új tagja. Széles körű funkcionalitása versenyképes árral párosul, így az egyre növekvő irodai színes nyomtatási igényeket tökéletesen kielégíti. A Ricoh egyike a legszélesebb nyomtató-, másoló-, szkenner-, fax- és multifunkciós termékportfólióval, valamint szoftvermegoldásokkal rendelkező irodatechnikaieszköz-gyártóknak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés