Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative TravelSound 200 hordozható hangszórók: az utazók hangtechnikai megoldása

Laptop

Creative TravelSound 200 hordozható hangszórók: az utazók hangtechnikai megoldása

Az ügyes, egy darabból álló kihajtható kialakítású megoldás két lapos titánium hangszóróval akár egy kabátzsebben is elfér, és standard AA méretű ceruzaelemekkel működik.

A Creative bejelentette a Creative TravelSound 200 személyi, hordozható egydarabos sztereo rendszert. A TravelSound 200 az értéket a mobil zenehallgatási élménnyel ötvöző kialakítása miatt tökéletes kiegészítője a Creative digitális audiolejátszóinak, mint például a Creative Zen valamint a MuVo, csakúgy, mint a hordozható CD lejátszóknak, és a notebookoknak.

˝Ez a termék a 2002-ben piacra került eredeti Travelsound fejlesztés˝- magyarázza Andrew Barker, a Creative hangszórók európai termékmenedzsere. ˝Ez az új verzió ugyanazt a kihajtható kialakítást használja, a kis kiterjedés, a tartósság, és a jóminőségű hangzás érdekében két titánium lapos hangszórót alkalmazva. Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy kabátzsebben, négy standard AA méretű ceruzaelemről elegendő lejátszási időt nyújt, és a felhasználók számára előnyös igen vonzó ára˝.

˝Ez a mai MP3 lejátszók tökéletes társa˝- teszi hozzá. ˝Ez az új ajánlott termék azoknak, akik utazás közben jóminőségű sztereo hangzást szeretnének˝.

A javított sztereo élmény érdekében alkalmazott ˝wide effect˝ funkció mellett a TravelSound 200 Normalizer funkciót is tartalmaz, amely egyenletes hangerőt biztosít még tömörített zenefájlok esetén is, amelyek gyakran eltérő hangerővel lettek rögzítve. A csomagot egy hasznos hordtáska teszi teljessé.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés