Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative Zen Touch: 24 órás folyamatos zenelejátszás

Laptop

Creative Zen Touch: 24 órás folyamatos zenelejátszás

A Creative új, aprócska digitális audiolejátszója akár 24 órányi folyamatos lejátszást nyújt egyetlen feltöltéssel.

A Creative bejelentette a Creative Zen Touch-ot. Ez a kompakt új hordozható audiolejátszó akár 10.000 dalt (4 perces, 64 kbps-os WMA számok esetén, 128kbps-os MP3 file-okból 5000 fér fel) is képes 20 GB-os merevlemezén tárolni, és akár 24 órányi lejátszást biztosít egyetlen feltöltéssel. Könnyű használhatóságát Touch Pad görgetővezérlőjének köszönheti, amely a többnyelvű kezelőfelületen keresztül nyújt hozzáférést a fő funkciókhoz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyes albumok, előadók, műfajok, dalok, vagy lejátszási listák között választhassanak a hüvelykujj egyszerű, természetes mozdulataival. Egy finom koppintás a Touch Paden hozzáférést nyújt a zenei választékhoz. A többi gomb ergonomikusan, a gyors és könnyű hozzáférés szem előtt tartásával került elhelyezésre, míg a Random gomb minden használatkor más számsorrendet állít elő.

A Creative Zen Touch-nak elegáns, modern külseje grafitszürke és fehér színű. A dal és menü információk nagyméretű, élénk kék háttérvilágítású LCD-n jeleníthetők meg. WMA és MP3 formátumokat támogat, 98 dB-es jel-zaj viszonya kristálytiszta hangminőséget nyújt, amelyet a beépített négysávos, nyolc alapbeállítással rendelkező hangszínszabályzóval szabható személyre. Az USB 2.0 port biztosítja a gyors zeneletöltést, akár másodpercenként egy dal sebességgel. Az eszközt egyébként előzetesen a Microsoftnál lehetett látni, a WinHEC rendezvényen, ahol az első olyan audiolejátszóként szerepelt, amely támogatja a Windows Media Digital Rights Management (DRM, digitális jog menedzsment) technológiát.

A Creative Zen tartozékai: egy fekete védőtáska, neodymium fejhallgató, egy USB 2.0 kábel, és egy univerzális tápegység. A szoftvercsomagban megtalálhatjuk a Creative MediaSource-ot, a könnyen kezelhető alkalmazást, amely használható CD beolvasásra, digitális zenegyűjtemény-rendezésre, valamint MP3 és WMA file-ok az eszközre való letöltésére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés