Connect with us

Hirdetés

technokrata

Budapest Airport 3.0: a sikeres februári indulást követően újabb fejlesztések kezdődnek

Laptop

Budapest Airport 3.0: a sikeres februári indulást követően újabb fejlesztések kezdődnek

Az év eleji üzembe helyezését követően újabb szakaszához érkezett a Budapest Airport vállalatirányítási rendszerének fejlesztési programja.

Az IFS Applications 2004. március óta élesben támogatja a ferihegyi nemzetközi repülőtér logisztikai és pénzügyi folyamatait. A most induló új szakaszban a szerviz-menedzsment, humán erőforrás és karbantartás folyamatokat támogató megoldások kerülnek bevezetésre. A fejlesztési munkákat a stockholmi repülőtér (Arlanda) IFS Applications bevezetésében részt vett munkatársai is segítik tapasztalataikkal, ismereteikkel.

Ebben a fázisban a rendszerek átvizsgálását követően először a folyamatok racionalizálása történik meg. Ezt követően kerülnek bevezetésre a szerviz-menedzsment, a humán erőforrás és karbantartás komponensek, amelyeket közel 120 fő használ majd. A projekten egy nemzetközi csapat dolgozik svéd szakemberek bevonásával. A stockholmi repülőtéren szerzett tapasztalatok is segítik a gyors és gördülékeny bevezetést, Ferihegy és Arlanda közvetlen kapcsolatban áll egymással. Arlanda az IFS Applications pénzügyi, logisztikai, emberi erőforrás, dokumentumkezelési és szerviz menedzsment moduljait használja, hagyományos és webes felületen keresztül.

Az olyan új technológiák, mint a Web- és selfservice portálok megjelenése, mindenképpen meghatározó tényező a Budapest Airport életében, hiszen ezek az új, innovatív megoldások a fejlett nemzetközi repülőterek sorába emelik a ferihegyi légikikötőt. A projekt következő szakaszaiban különböző mobil megoldások és további vezetői információs rendszer komponensek bevezetése történik meg, várhatóan 2005 folyamán.

„Az IFS Applications lépésről lépésre történő bevezethetőségét jól példázza a Budapest Airport projekt. Az első szakasz ez év elején ért véget és a márciusi indulást követően már újabb modulokkal bővítjük a bevezetésre került rendszert. Ezek az új modulok, továbbá az IFS által alkalmazott innovatív, nemzetközi színvonalú technológiai megoldások is hozzájárulnak ahhoz, hogy Ferihegy egy modern, európai szintű légikikötővé váljon.” – mondta Weiszbart Zsolt az IFS Hungary ügyvezető igazgatója.

Az IFS Applications szerviz-menedzsment és karbantartás moduljai a világon piacvezetőnek számítanak a légi- és hadiipari szegmensen belül – derül ki az iparág egyik vezető, független tanácsadó és elemző cége, az AMR Research 2004. év elején kiadott tanulmányából. Az elemzés jelzi azt az ERP (Enterprise Resource Planning) piaci tendenciát is, mely szerint ezen a célpiacon belül 2004 és 2007 között további 21%-os növekedés várható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés