Connect with us

Hirdetés

technokrata

Flash prezentáció magyarul

Laptop

Flash prezentáció magyarul

Májustól elérhető a Shaker Flash-alapú prezentációkészítő szoftver magyar nyelvű verziója is, a felhasználók egy gombnyomással választhatnak, hogy angol vagy magyar felületen szeretnének prezentációt készíteni.

A magyar változat elkészítését, a szoftvert kifejlesztő Mimóza Kommunikációs Kft. saját kutatása előzte meg, amelyben gyakran prezentáló felső- és középvezetőket kérdeztek meg és tesztelték hozzáállásukat az angol nyelvű szoftverhez. Az eredmények bizonyították, hogy az angolul jól kommunikáló vezetőknek is hátrányt jelent a szoftver speciális nyelvezete, lassabban és kevesebb lehetőséget kihasználva tudtak csak dolgozni, illetve az angolul kevésbé jól kommunikálókat eleve kizárta a felhasználók köréből.

A kutatás eredményei alapján a Mimóza elkészítette a Shaker oktatási programját. A tréningen résztvevők a szoftver használatának elsajátítása mellett általános prezentációs-technika ismeretekre is szert tehetnek. A szoftver további újdonsága, hogy a beépített automatikus lejátszás funkcióval a már elkészült prezentáció ˝önjáróvá˝ válik, így lehetőség nyílik egy igényesen elkészített cégbemutató vagy termékbemutató folyamatos levetítésére is egy konferencián, kiállításon vagy akár egy hotel aulájában.

A New-Yorki-i Flashforward 2003 győzelem után a Mimóza benevezte a szoftvert az európai Information Society Technologies (IST) versenyére is, amelyen különlegesen innovatív IT termékek versenyeznek az értékes díjakért.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés