Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic NV-GS200 és NV-GS120: filmezés 3 CCD-s professzionális technológiával

Laptop

Panasonic NV-GS200 és NV-GS120: filmezés 3 CCD-s professzionális technológiával

A csúcsminőségű Leica Dicomar lencsékkel és 3 CCD-s technológiával felszerelt mindkét modell immár abszolút természetes színekben pompázó, bámulatos részletességű képek és filmfelvételek készítésére képes.

A magas fejlettségű digitális technológia jóvoltából a két új kamkorder professzionális társakká válik videofilmezés és fotózás során. Mindeközben az új kamkorderek az egyszerűen kezelhető hobbi kamkorderek kényelmét kínálják.


A Panasonic professzionális kamerákban is alkalmazott és a professzionális felhasználók által rajongásig kedvelt – 3 CCD-s kamera rendszert alkalmazza új csúcsmodelljeiben is. Ebből eredően a 3 CCD egymástól elkülönítve reprodukálja a vörös, zöld vagy kék színt. Az eredmény: magasabb felbontású és élénk, élethű képek kimagasló mélységélességgel és megjelenéssel. Emellett a kamkorderek nagy teljesítményű Leica Dicomar lencsével vannak felszerelve. A híres Leica Kamera AG által gyártott, polírozott lencsék közismerten a legfinomabb színátmeneteket és árnyalatokat is képesek lenyűgöző módon megjeleníteni. Mind az NV-GS120 (1,7 megapixeles felbontással), mind az NV-GS200 (2,3 megapixeles felbontással) tízszeres nagyítású optikai és 500-szoros nagyítású digitális zoom alkalmazásával gondoskodik a lélegzetelállító közeli felvételekről – a nagy látószögűtől a telefotó lencsékig bezárólag. A makró-zoom igazán bámulatos: használatával akár 40 centiméterről is készíthetők közeli felvételek.

Az új kamkorderek 2,3 megapixel (NV-GS200) illetve 1,7 megapixel (NV-GS120) felbontású fényképek készítésére is alkalmasak, amelyeket SD memóriakártyán tárolnak. Emellett az NV-GS200 beépített villanófénnyel is rendelkezik. A készülék MPEG4 videofelvételek készítésére is képes. A felvételek azután MPEG4 videoklipekként átvihetők a számítógépre, ahol összeállíthatja saját klipgyűjteményeit és bemutatóit, vagy akár e-mailben el is küldheti azokat barátainak, szeretteinek. Mindkét modell felhasználható webkameraként is, videokonferenciákon vagy a családdal, barátokkal folytatott élőképes csevegés közben.

A kényelmes kezelőpanelnek, valamint a közvetlen kiválasztó kapcsolónak és a 2,5 colos LCD-nek köszönhetően az új modellek különösen felhasználóbarát készülékek, a fényerősség-szabályozó gomb szintén az optimális megjelenítést garantálja, még a nehéz fényviszonyok között is.

Az ezüst színű kamkorderek 2004. áprilisában érkeznek az üzletekbe. Az NV-GS200 bruttó ajánlott fogyasztói ára 429.990 Ft, az NV-GS120-é pedig 279.990 Ft lesz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés