Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fejlett házimozi vevőkészülékek és hangszórók a Samsung megújult kínálatában

Laptop

Fejlett házimozi vevőkészülékek és hangszórók a Samsung megújult kínálatában

A Samsung új síkképernyőihez és a nagyfelbontású kéklézeres képrögzítőhöz kapcsolódva a házimozi vevőkészülékek és hangszórók a vállalat új irányvonalát jelentik a házimozirendszerek fejlesztésének területén.

A HT-AS700 házimozirendszer karcsú digitális A/V vevőkészüléke képes arra, hogy az 5.1 csatornás hangzást 6.1 csatornás hangélménnyé varázsolja a Dolby Digital és Dolby Pro Logic II rendszerekkel. A vevőkészülék DTS-ES dekódoló rendszert is kínál, és 90 W teljesítményt ad le mind a hat csatornán. A többcsatornás analóg audio-bemenet a DVD-Audio, illetve SACD kompatibilitást támogatja. A első hangszórók és a kettős mélynyomók kimeneteinek szerelvényei megkönnyítik az üzembe helyezést.

A HT-AS2000 luxuskategóriás vevőkészülék nemcsak a nagyteljesítményű házimozirendszert kedvelők, hanem a komoly zenehallgatók számára is készült. A termék a 6.1 csatornás Dolby Digital, Dolby Pro Logic II és DTS-ES rendszereket tartalmaz, és 130 W teljesítményt ad le mind a hat csatornán, nagy teljesítményű és minőségi hangzással. A nyolc audio bemenet és négy audio kimenet, a többhelyes, RS-232C és az opcionális 12V támogatás a zenekedvelők számára lehetővé teszi a hangszórók szabad elhelyezését otthonukon belül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés