Connect with us

Hirdetés

technokrata

3Com: hitelesített minőség

Laptop

3Com: hitelesített minőség

A 3Com Vállalat bejelentette, hogy új WAN routerei a piac első olyan útválasztói, amelyeket a független Tolly Csoport a hitelesítési eljárás után teljes mértékben alkalmasnak minősített a Cisco routerekkel való együttműködésre.

A minősítés, melyet a Tolly Csoport által végzett intenzív tesztelési folyamat előzött meg, lehetőséget kínál a vállalati hálózati vásárlók számára, hogy objektív forrásra támaszkodva értékelhessék a termékeket, meggyőződve arról, hogy azok képesek az együttműködésre, és megfelelnek az iparági szabványoknak. A Tolly által hitelesített tesztek célja az volt, hogy a vásárlók és a partnerek tanúsítványt kapjanak arról, hogy a 3Com 5000 és 3000-es router szériája egy hálózatban képes együttműködni a Cisco routerekkel.

˝A hálózatmenedzserek professzionális eszközöket és választékot akarnak. A 3Com piaci kínálata – olyan routerek, amelyek kompatibilisek az installált Cisco eszközökkel, és nagyobb teljesítményt, alacsonyabb költségeket jelentenek – tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek˝ – mondta Kevin Tolly, a Tolly Csoport elnök-vezérigazgatója.

A 3Com 5000-es és 3000-es routercsaládjai az új routerek első két szériája, amelyekkel a 3Com 2003-ban debütált a piacon, és amelyeket 2004-ben további termékek követnek majd. A 3Com router-választékát úgy tervezték, hogy megnövelt WAN és biztonságos Internet szolgáltatást kínáljon a nagy-, közép- és kisvállalkozások számára egyaránt. Ahogyan a teljes szolgáltatási skálát nyújtó routerek képesek kontrollálni az információáramlást a WAN hálózatokon, a 3Com routerei támogatják a Szolgáltatás Minőségét (QoS) és a forgalom-priorizálás, melyek a konvergált hang-hálózatokhoz szükségesek; mindemellett magukban foglalják a VPN-t, és a támogatják a szigorú biztonsági előírásoknak megfelelő titkosítást.

A Tolly Csoport egy sor függetlenül fejlesztett tesztet végzett el, annak érdekében, hogy hitelesítse a 3Com 5000 és 3000-es routercsaládjának kompatibilitását a Cisco 1750 routerrel, valamint a Cisco IOS 12x-vel. A Tolly Csoport tesztjei igazolták a Cisco kompatibilitását számos router funkcióval, beleértve az IP V1 & V2, IP OSPF, IPX, VRRP, 802.1p/Q, IP multicast, VPN és sok más egyéb funkciót is. A Tolly Csoport szerint a teszt azt is kimutatta, hogy a 3Com 5009-es routere magasabb teljesítménnyel bír a Cisco 1750-es routerénél.

˝A korábbi találgatások ideje lejárt. A független hitelesítetési eljárás során a Cisco és a 3Com routerei bizonyították együttműködési képességüket. A világon elsőként elnyerve a ˝Tolly által hitelesített˝ router kitüntető címet, a 3Com routerei nem csupán teljes kompatibilitást kínálnak a Cisco hálózattal, de teljes, konfigurált karakterkészlettel rendelkeznek˝ – mondta Howard Rubin, a 3Com routerek termékmenedzsere. ˝Minkét vállalat ügyfélkörétől olyan visszajelzéseket kapunk, melyek szerint az ügyfelek azt várják, hogy ez a hitelesítési rendszer a következő fázisba lépve hozzájárul a hálózatok üzleti értékének növeléséhez˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés