Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell exteNd 5 – az iparág legszélesebb platformtámogatása

Laptop

Novell exteNd 5 – az iparág legszélesebb platformtámogatása

A Novell szolgáltatás-központú alkalmazásfejlesztési csomagja, a Novell exteNdnek legújabb verziója segítséget nyújt a vállalatok számára a webes szolgáltatások gyors tervezésében és fejlesztésében az újabb ügyfelek elérése, a hatékonyabb partnerkapcsolatok kiépítése és az üzleti erőforrások alkalmazottak általi gyorsabb hozzáférhetősége céljából.

A Novell exteNd 5 a webes szolgáltatások használatával lehetővé teszi a vállalati fejlesztők számára korábbi verzióból származó rendszerek és alkalmazások integrálását. Később ezek a szolgáltatások beilleszthetők az üzleti folyamatokba, és kevés programozói munkával vagy akár anélkül tehetők elérhetővé a dinamikus portálokon keresztül. Az iparági szabványok és alkalmazásszerverek széles skálájának többplatformos támogatásával az ügyfelek kihasználhatják meglévő befektetéseiket, és elkerülhetik a korábban általános, rendszercserével járó megoldásokat.

A Novell exteNd 5 újdonságai

– vizuális fejlesztőeszközök interaktív portletek létrehozásához, egyetlen kódsor leírása nélkül
– vezető iparági szabványok, többek között a következő generációs webes űrlapok W3C XForms 1.0 specifikációja és a különböző portál szállítók megoldásai közötti együttműködést biztosító Portlet 1.0 specifikáció támogatása
– a SUSE Linux és a Red Hat Linux támogatása, az iparág legszélesebb platformtámogatása – NetWare, Windows és Solaris – mellett
– használatra kész portál részletes konfigurációs lehetőségekkel, mely tovább csökkenti a használatba vétel időigényét; az integrált exteNd 5 telepítővel a felhasználók percek alatt készen állhatnak a munkavégzésre

Személyazonosság alapú webes szolgáltatások

A Novell exteNd alkalmazásfejlesztési és a Novell biztonságos személyazonosság-kezelési megoldásainak egyesítésével a szervezetek biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő erőforrások érhetők el a megfelelő emberek számára. Ezzel biztosítható az alkalmazások és szolgáltatások elérhetősége anélkül, hogy az a biztonság rovására menne.

A Novell exteNd biztonságos vállalati vezérlőpult (dashboard) megoldása egyesíti a Novell exteNd szoftvercsalád portál- és integrációs technológiáját a Novell biztonságos személyazonosság-kezelő technológiájával és üzleti tanácsadási szakértelmével, valamint a Hyperion intelligens üzleti termékeivel. Ez a megoldás gyakorlatilag az ügyfél bármely korábbi üzleti intelligencia, elemző vagy CRM (ügyfélkapcsolat-kezelési) szoftverével integrálható. Az eredmény egy biztonságos, szabvány alapú vezérlőpult megoldás.

Elérhetőség

Az ügyfelek kétféle szintű csomagból választhatnak. A Novell exteNd 5 Professional Suite a fejlesztési eszközöket és a szolgáltatás központú alkalmazások létrehozásához futásidejű motorokat kínálja. A Novell exteNd 5 Enterprise Suite a Professional csomag összes szolgáltatása mellett kiegészítő csatlakozási lehetőségeket, üzleti folyamatmenedzsmentet, valamint keresési és munkafolyamat funkciókat tartalmaz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés