Connect with us

technokrata

Tovább bővült az EMC Symmetrix DMX termékcsalád

Laptop

Tovább bővült az EMC Symmetrix DMX termékcsalád

A díjnyertes Symmetrix DMX termékcsalád új tagjai, a Symmetrix DMX-2 modellek segítségével az EMC lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy lépést tartsanak az egyre összetettebb és egyre nagyobb kihívásokat támasztó feladatokkal.

A STORAGE Magazine a Symmetrix DMX-t az ˝Év Termékének˝ választotta a Lemez- és lemezalrendszerek kategóriában.

Az új modellek 1 gigahertzes PowerPC csatorna- és lemezvezérlőket tartalmaznak, amelyek a Symmetrix DMX sorozat felsőkategóriás rendszereinek teljesítményét 30 százalékkal növelik meg. Az új DMX-2 modelleken kívül a technológia a meglévő Symmetrix DMX rendszerek helyben alkalmazható frissítéseként is hozzáférhető.

A fentiek mellett az EMC bemutatott egy sor hardvert és szoftvert is a kibővített Symmetrix DMX sorozathoz. E technológiák együttesen a felsőkategóriás tárolási teljesítményt egészen új szintre emelik, és segítik a felhasználókat az egyre növekvő információmennyiség kezelésében és hatékonyabb védelmében:
-Új 32 GB-os globális memóriavezérlők – használatukkal a Symmetrix DMX maximális cache-konfigurációja megduplázható 256 GB-ra – ez kétszer annyi, mint a legközelebbi versenytársé.
-A legújabb, nagy teljesítményű 73 GB-os, 15.000 fordulat/perc (rpm) sebességű Fibre Channel lemezmeghajtók támogatása.
-Az új AutoSwap szoftverrel átirányíthatók a nagygépes tárolási terhelések az alkalmazások feldolgozásának megszakítása nélkül.
-Lehetőség tükrözésre, paritásos RAID vagy egy új RAID 5 megvalósítás használatára – további választási lehetőség a felhasználók számára a költséghatékony, magas teljesítményű adatvédelem kialakításához.
-Több lemeztömböt is támogató SRDF/A – Az EMC népszerű, nagy távolságú replikációs szoftvere.

A Direct Matrix Architecture képességei lehetővé tették az EMC számára, hogy az elmúlt 12 hónapban jelentősen továbbfejlessze a Symmetrix DMX családot. Az összes fejlesztés együttesének eredményeképpen az új termék a korábbi, 1 évvel ezelőtt bemutatott Symmetrix DMX teljesítményének kétszeresére képes.

Nagyszámítógépes fejlesztések
Az ügyfelek nagyszámítógépes környezetének fejlesztése melletti elkötelezettség folytatásaként az EMC bemutatta új AutoSwap szoftverét. Az AutoSwap lehetővé teszi a tárolási terhelés átirányítását az alkalmazások futtatásának megszakítása nélkül. Az EMC SRDF szoftverével együtt használva az AutoSwap képes a tárolási terheléseket a feldolgozás megszakítása nélkül áthelyezni a tömbök között akár ideiglenes, akár tartós terhelés-kiegyensúlyozáshoz, illetve képes a terhelést automatikusan átkapcsolni egy távoli katasztrófaközpontba az elsődleges telephely kiesése esetén.

David Donatelli, az EMC tárolóplatform-műveletekért felelős vezető alelnöke elmondta: ˝Az EMC élenjáró módon segíti ügyfeleit a világ legjelentősebb és legjobban konszolidált számítógépes környezeteinek kialakításában. A felsőkategóriás tárolás területén továbbra is mindenkinél többet kívánunk tenni ügyfeleinkért. A most bemutatott Symmetrix DMX is bizonyítja az EMC folyamatos elkötelezettségét olyan egyedülálló tárolómegoldások szállítása mellett, amelyek az óriási terhelés kezelésén túl garantálják az információ abszolút rendelkezésre állását és védelmét˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin