Connect with us

Hirdetés

technokrata

e-Önkormányzat MS AXAPTA alapokon

Laptop

e-Önkormányzat MS AXAPTA alapokon

Az XAPT Hungary Kft. Microsoft Axapta és .NET alapokon felépített teljeskörű e-Önkormányzati és e-Intézményi megoldást vezet be a magyar piacra.

Az elmúlt évek tendenciái és az EU-csatlakozás újabb kihívások elé állítja az önkormányzatokat és intézményeiket, mivel a növekvő feladataik ellátását hasonló vagy csökkenő költségvetésből kell megvalósítani a lakosság azon elvárása mellett, hogy az önkormányzati szolgáltatások minősége javuljon. Az önkormányzatok legfontosabb feladata a hatékonyság és a megtakarítás növelése, valamint újabb ismeretek szerzése.

Az XAPT elektronikus irányítását megvalósító rendszere minden területre kiterjed: ügyintézés, gazdasági irányítás, lakossági szolgáltatások. A megoldás felöleli a centrális és decentrálalizált intézmények teljeskörű gazdasági tevékenységét, megvalósítja az irányított információáramlást. Átfogó megoldást nyújt a következő területeken: elektronikus ügyirat és dokumentumkezelés (EDH), teljes körű gazdasági adminisztráció, a digitális aláírás teljes körű alkalmazása, mind a belső és a lakossági kapcsolatok terén (eSign), Intranet a szakterületek összefogó koordinálására és Lakossági és Szolgáltató Portál.

Az Axapta rendszerre felépített elektronikus ügyirat és dokumentumkezelő rendszer, amely a legújabb standard technológiára, az XML-re épül, teljes egységet alkot a Microsoft Office System 2003 programokkal, ezért sokkal könnyebben alkalmazható bármilyen piacon levő megoldásnál. Az elektronikus irányítási rendszer központi eleme a gazdasági rendszer rugalmas, felhasználóbarát technológiára épül, amely lehetővé teszi akár a legösszetettebb intézményi struktúrában történő alkalmazását is. A digitális aláírás alkalmazása a költségcsökkentés mellett, gyorsított ügymenetet tesz lehetővé, hatékonyan kihasználva az elektronikus alkalmazás nyújtotta előnyöket.

Az Intranet megoldás lehetővé teszi az önkormányzatok komplex, több osztályból felépülő és különböző szakterületeket összefogó rendszereinek hatékony kiszolgálását, mivel az igazgatás különböző szolgáltatási területein a feladatok koordinálása és a magas színvonal fontos szerepet játszik. A Lakossági és Szolgáltató Portál segítséget nyújt az önkormányzatok lakossági szolgáltatási feladatainak ellátásában, amelyek közé tartozik a megfelelő tájékoztatás, tanácsadás, a lakosság és a vállalatok ügyintézésével kapcsolatos információk regisztrációja. A rendszer skálázhatósága révén alkalmas a kicsi, közepes és a legnagyobb önkormányzatok és intézmények igényeinek lefedésére és a lépcsőzetes bevezetésre.

Egy ilyen komplex megoldás kialakítása nemcsak egy rendszer bevezetése, hanem egy szervezeti projekt is, amely segít megvalósítani a 21. század önkormányzatát, hogy a versenyszférához hasonlóan letrejött szolgáltató orientált vállalkozások mellet megszülessen a Szolgáltató Önkormányzat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés