Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell Ximian Desktop 2

Laptop

Novell Ximian Desktop 2

A Ximian Desktop 2 mostantól támogatja a SUSE Linux felhasználói munkakörnyezet szoftverének lejújabb verzióit. A frissítés tartalmazza az OpenOffice.org irodai programcsomagot, a GAIM instant messenger kliens alkalmazást és a Red Carpet 2.0 konfigurációs felügyeleti szoftver kliens Ximian Edition verzióját is.

A Novell Ximian Desktop 2 egy teljes vállalati Linux felhasználói felület. A szorosan integrált alkalmazáskészlet teljes felhasználói felületi termelékenységet nyújt a Linux felhasználók számára, biztosítva a Windows file-formátumok, hálózati protokollok és szabványok problémamentes támogatását. A Ximian Desktop 2 tartalmazza az OpenOffice.org irodai programcsomag Ximian Edition verzióját, mely a legújabb Microsoft Office file-formátumokat is kezeli.

Ezenfelül az e-mail és személyes információ kezelő Ximian Evolution szoftver is része, amely közvetlenül integrálható a Microsoft Exchange 2000/2003 és egyéb üzenetküldő és csoportmunka szerverekkel. Mozilla alapú webböngészőt, népszerű böngésző plug-ineket, professzionális betűtípusokat és beépített Red Carpet felügyeleti szoftvert is tartalmaz.

A Novell Ximian Desktop 2 ingyenesen letölthető, s a professzionális verzió (mely technikai támogatást, automatikus szoftverfrissítéseket, Java támogatást, további betűtípusokat és értékes plug-ineket tartalmaz) is elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés