Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komplex infokommunikációs szolgáltatások az üzleti szférának

Laptop

Komplex infokommunikációs szolgáltatások az üzleti szférának

Együttműködési megállapodást kötött a Matáv és az Albacomp.

A Matáv Üzleti Megoldások Üzletága és az Albacomp Rt. együttműködési megállapodást kötött a magyarországi közepes vállalatok komplex infokommunikációs kiszolgálásáról. A két cég részéről az erről szóló szerződést Tankó Zoltán a Matáv vezérigazgató-helyettese, Gaál Péter a Matáv Üzleti Megoldások Üzletágának marketing igazgatója és Laufer Tamás az Albacomp Rt. vezérigazgatója írta alá.

A Matáv Üzleti Megoldások Üzletága 2003 novemberétől kibővítette kínálati portfolióját, s így ma már nem csupán az egyes szolgáltatáselemek, tömegtermékek önálló megjelenéséről beszélhetünk, hanem összegezve a távközlés és az informatika vívmányait, komplex megoldásokat kínál üzletfeleinek. A portfolió bővítését célozza többek között az Albacomppal kötött megállapodás is.

A két társaság a megállapodás értelmében arra vállalkozott, hogy cégeknek és intézményeknek komplex telekommunikációs és informatikai megoldásokat nyújtson: a szolgáltatások teljes körűen lefedik a szervezetek kommunikációs igényeit a belső hálózattól, a telefonközponton keresztül az elektronikus levelezésig vagy nyomtatásig. A Matáv és az Albacomp iparág-specifikus megoldáscsomagjait úgy alakították ki, hogy ezek pontosan megfeleljenek a középvállalatoknak. .

Az Albacomp és a Matáv együttműködése hosszú évekre nyúlik vissza. Az Albacomp nemcsak beszállító és szoftverfejlesztő, hanem rendszerintegrációs partnere is a Matávnak. Az Albacomp Magyarország vezető számítógépgyártó háttereként tökéletes kiegészítője a Matáv komplex megoldásainak. Az új megoldások a hagyományos beszerzési konstrukciók mellett akár bérleti formában is elérhetők a középvállalatok számára.

A Matáv és az Albacomp abban bízik, hogy az együttműködéssel jelentős mértékben növekednek az eladásaik a vállalati szektorban. Az Albacomp az együttműködés során a kis- és középválallati szektorban szerzett informatikai projekt tapasztalataival és országos lefedettségű szervizhálózatával járul hozzá a piacon való közös fellépéshez. Az Albacomp a megállapodás révén eszközeladásait tekintve a következő évben jelentős mértékű növekedésre számít.

A Matáv a telekommunikáció és információtechnológiai ipar konvergenciáját felismerve döntött az új megoldások kialakítása mellett. Az elmúlt év piaci mozgásai azt mutatták, hogy az ügyfelek az üzleti folyamatokban jelentkező egyre összetettebb problémáikat kívánják e két szakterület kombinálásával megoldani.

Az Üzleti Megoldások Üzletág megoldásai választ kívánnak adni többek között a profitnövelés, az ügyfélkör-megtartás és nem utolsósorban a költséghatékony működés alapvető elvárásaira, megszólítva azon cégek, vállalkozások körét, amelyek a piaci versenykörülmények között törekszenek talpon maradni.

A Matáv komplex megoldásai az alábbi témaköröket ölelik fel:

  • ügyfélkapcsolati megoldások
  • biztonságtechnikai megoldások
  • megosztott Internet megoldások
  • szálloda megoldások
  • kereskedelmi lánc megoldások
  • távoli elérés megoldások

A Matáv Üzleti Megoldások Üzletága által kidolgozott megoldáscsomagok moduláris felépítésüknek, a részmegoldások önálló működésképességének köszönhetően lehetőséget kínálnak azok ütemezett megvalósítására, valamint egyedi, cégre szabott alkalmazások összeállítására. A komplex megoldások nyújtásának új eleme, hogy az ügyfelek egy kézből, a Matávtól rendelhetik meg az igényeikre szabott megoldáscsomagokat, vagyis az üzletág olyan fővállalkozói tevékenységre vállalkozik, amelynek célja, hogy ügyfelei üzletmenetét, üzleti folyamatait, azok fejlesztését a már meglévő megoldások módosításával, új megoldások kialakításával és a megoldások együttműködtetésével hatékonyabbá tegye.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés