Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új lézernyomtató a Samsungtól

Laptop

Új lézernyomtató a Samsungtól

A Samsung Electronics Digit All irodai termékcsaládjának új termékei minden eddiginél hatékonyabban segíthetik az üzletemberek munkáját.

A Samsung bemutatta CLP-500 típusú színes lézernyomtatóját, mely az irodai felhasználók körében tapasztalható színes lézernyomtatók iránti növekvő igényt elégíti ki. Kategóriájában ez az egyik legjobb eszköz a percenkénti 20 fekete-fehér vagy 5 színes lap nyomtatási sebességgel. A CLP-500 az opcionális papírtálcával egyszerre 850 lap kezelésére képes. Az USB 2.0 csatlakozó és a 192 MB-ig bővíthető beépített memória biztosítja még a legnehezebb nyomtatási feladatok azonnali kezelését is. A CLP-500 használata nagyon egyszerű.

A beépített LCD állapotjelző, a gyors tonercserét támogató kialakítás és az egy gombnyomással bekapcsolható kétoldalas nyomtatás funkció teszi ezt az eszközt ideális választássá az igényes üzleti környezet számára. Az opcionális 802.11b és Ethernet, valamint a beépített párhuzamos csatlakozóval a CLP-500 gyakorlatilag minden hálózaton képes működni.

A nyomtató nemcsak felhasználóbarát, hanem hihetetlenül csendes is. A Samsung saját technológiája vezérli a zajszintet, mely mindössze 48 decibel. A CLP-500 ezen kis zajszintje segíti a nyugodt munkakörnyezet kialakítását. Végül, de nem utolsó sorban a CLP-500 kategóriájában az egyik leggazdaságosabb modell.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés