Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intelligens digitális dokumentumfolyamatok az Adobe és az IBM révén

Laptop

Intelligens digitális dokumentumfolyamatok az Adobe és az IBM révén

Az Adobe és az IBM olyan megoldások fejlesztéséről írtak alá megállapodást, amelyek intelligens, digitális dokumentumfolyamatok megteremtésével segítik az ügyfeleket a vállalat minden szintjén javítani az adatok rögzítését, a dokumentumok előállítását és kézbesítését.

A kibővített megállapodás részeként a két vállalat folytatja az IBM által kínált teljes szoftver portfolió technológiai integrációját, kezdve az IBM DB2 Content Manager-rel és a DB2 CommonStore for SAP-val, amit az IBM WebSphere és Tivoli szoftvermárka integrációja fog követni.

“A dokumentumok az üzlet egyik legfontosabb tőkéi, ha pedig azokat a vállalkozások képesek digitalizálni, központilag tárolni és kezelni, akkor gyorsabban és hatékonyabban léphetnek a munkavállalók, az ügyfelek és az üzleti partnerek irányában.” – mondja Steve Mills, az IBM alelnöke – “Kiszolgálótermékeivel és PDF technológiáival az Adobe fontos partner a tartalomkezelő megoldások fejlesztésében.”

Az IBM és az Adobe szoftver-megállapodásának első fázisa az IBM DB2 Content Manager integrációja az Adobe Form Serverrel, a Form Designerrel és a Readerrel, ami DB2 Content Manager környezetben teszi lehetővé az űrlapok készítését, kezelését és feldolgozását. A közös megoldás az intelligens webalapú űrlapok lehetőségeit fogja integrálni, amivel a szervezetek és kormányzatok mostani papír alapú folyamataikat automatizálhatják. A kibővített kapcsolattal nő az Adobe ügyfélköre, és szélesebbé válnak az IBM nagyvállalati tartalomkezelő lehetőségei.

Egy jelzáloghitel igénylés például mód felett manuális, munkaigényes folyamat szokott lenni, amelyben az információkat papíron rögzítik, sokszorosítják és közlik. Ha az üzleti logika IBM DB2 Content Manager, a megjelenítő felület Adobe Reader, a személyre szabott jelzálog megállapodás kézbesítésének interaktív formátuma pedig a PDF, akkor a teljes folyamat hálózatos és hálózat nélküli módban is megoldható. Mivel a teljes munkafolyamat elektronikus, a feldolgozás, tárolás és visszakeresés összköltsége csökkenthető, a kérvények eltérő tartalmai pedig egységes formátumba és digitális folyamatba olvaszthatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés