Connect with us

Hirdetés

technokrata

Photoshop Album – ingyenesen

Laptop

Photoshop Album – ingyenesen

Az Adobe – tervei szerint – kiadja a digitális fényképezőgéppel rendelkezők számára létrehozott Photoshop Album egy ingyenes változatát is.

A digitális fényképezőgépek piacán tapasztalható fellendülés kiaknázása vezette az Adobe-ot arra, hogy kiadja Photoshop Album szoftverét. Az alkalmazás magán a Photoshopon alapul, ám a fényképek szervezését tartja szem előtt, használatával könnyűvé válik a digitális fényképek sorba rendezése és a köztük való keresés. A hét elejétől elérhető 2.0-s változat olyan újdonságokkal lett kibővítve, mint például fotók küldése mobiltelefonra, Palm kéziszámítógépekre vagy TiVo videofelvevőkre.

Továbbra is fizetni kell a teljes változatért, ennek ára 50 dollár (mely egyébként 15 dollárral mérsékelhető azok számára, akik egy rivális fejlesztő valamely termékéről váltanak). Ugyanakkor a Photoshop Album Starter Edition ingyenesen letölthető az Adobe-tól, az upgrade változattal egyetemben. Ez a verzió ugyanazt a felületet használja, mint a ˝nagy testvér˝, ám némely funkció (például a képek megosztása) csak limitáltan érhető el.

Jim Mohan, az Adobe egyik vezető termékmenedzsere elmondta, hogy ezzel változattal az a célja a vállalatnak, hogy a kezdők számára ingyenes alternatívát nyújtson a szolgáltatások használatához, akik aztán – az Adobe reményei szerint – érdeklődni fognak a teljesebb megoldás iránt is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés