Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: bejelentették a legújabb Photoshopot

Laptop

Adobe: bejelentették a legújabb Photoshopot

Az Adobe hétfőn bejelentette kiadványszerkesztő és grafikus szoftvereit, többek között a legújabb Photoshopot.

A szoftverek megújulása mellett legalább akkora jelentősége van a kollaboratív munka kihangsúlyozásának is. Az úgynevezett Adobe Creative Suite-ba a cég kombinálja a Photoshopot, az InDesignt és az Illustratort – így egy egész eszközcsomagot hozva létre. Ennek révén ugyanis könnyebben átjárhatók az egyes alkalmazások, illetve az egyik ember munkája egyszerűbben elérhető a másik számára.

A file-megosztás és a munkamegosztás menedzselésére pedig az új Version Cue alkalmazás szolgál. Ez képes a hálózatra kötött PC-ken tárolt, Adobe-vonatkozású állományok összegyűjtésére és kezelése. Ennek eredményeként egyszerre több ember is dolgozhat ugyanazon az állományon anélkül, hogy e-mailes csatolmányokkal kapcsolatban kellene lenniük vagy a különböző verziók használatából származó nehézségekkel kellene küszködniük.

˝Mostani bejelentésünk esetében a nagy különbséget nem csak az újjászületett alkalmazások fejlődése jelenti; a szoftverek korábbiakban elképzelhetetlennek tartott együttműködési képességei is fontos változás.˝ – mondta az Adobe vezérigazgatója, Bruce Chizen.

Árak

Az elsősorban digitális fotók manipulálásával foglalkozókat kényeztető változásokat tartalmazó Photoshop CS (mely ezzel a változattal szakít a korábbi verziószám besorolással) 650 dollárért lesz kapható, ám a korábbi szoftverről frissítőknek ez csak 170 dollárjába fog kerülni. Az Illustrator CS, mely a 3D-s képek létrehozásában jeleskedik, újonnan 500 dollárba kerül, frissítés esetén ugyanannyit kell érte fizetni, mint a Photoshop upgrade-jekor.

Az InDesign CS 700 (upgrade esetén 170) dollárba kerül, míg a GoLive CS 400 (frissítés esetén 170) dollárba. A Creative Suite Standard (mely a fent említett csomag neve) új verzió esetén 1000 dollárba kerül, ám a Photoshop, Publishing Collection vagy Design Collection szoftverekről való frissítéskor csak 550 dollárt kell érte kifizetni. A Premium változat 1230/750 dolláros áron kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés