Connect with us

Hirdetés

technokrata

FlexFrame for mySAP Business Suite – egyszerű üzemeltetés

Laptop

FlexFrame for mySAP Business Suite – egyszerű üzemeltetés

A Fujitsu Siemens, az SAP és a Network Appliance által közösen kifejlesztett „FlexFrame for mySAP Business Suite” megoldáscsomagjának használata a tapasztalatok és a becslések szerint 30-60 százalékkal csökkentheti a beszerzési és üzemeltetési költségeket, miközben jelentősen leegyszerűsíti a mySAP alkalmazások bevezetését és üzemeltetését.

A „FlexFrame for mySAP Business Suite” rugalmas hardver- és szoftvercsomag alkalmazásával a vállalat egyszerűen használható, alacsony költségszintű mySAP szervermegoldást hozhat létre. A tökéletes összhangban működő, szabványos modulokból álló csomag könnyedén méretezhető az 50 felhasználótól a több ezer felhasználót kiszolgáló SAP környezet igényeihez. A mySAP-megoldás szolgáltatásai – például az Internet-tranzakciós szerver (ITS), az adatbázis, a központi, illetve az alkalmazási instancia – teljesen virtualizáltak, így a szerverek között dinamikusan átcsoportosíthatók.

A csomag szabványosított szervermodulokból, SuSE Linux és Solaris operációs rendszereket futtató, Intel-alapú PRIMERGY blade-szerverekből és Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER kiszolgálókból áll. A Network Appliance file-szerverei háttértár-rendszerként integrálódnak a megoldásba.

FlexFrame for mySAP Business Suite

A FlexFrame a Fujitsu Siemens Computers önfenntartó számítástechnikai rendszerek kiépítését szolgáló koncepciójának összes fontos elemét alkalmazza. Az önkonfigurálás segítségével a rendszer a hálózaton keresztül bootol, és beépített intelligenciája révén a PRIMERGY portfolió valamennyi tagját önállóan képes támogatni. Az önoptimalizálás során a Network Appliance file-szervereknél alkalmazott Write Anywhere File System segítségével az adattárolási rendszer automatikusan szétosztja az adatokat a meglévő merevlemezek között, így szükségtelenné teszi a hagyományos hangolást. Az önjavító funkció a hibás instanciák újraindítására és a tartalékszerverek aktiválására egyaránt képes, sőt még saját korlátaival is tisztában van, és képes külső emberi segítséget kérni. Az önvédelmi rendszer virtualizálja az SAP szoftvert, vagyis teljesen szétválasztja a szoftvert, az operációs rendszert és a hardvert, így minden szolgáltatáson belül elindítható bármelyik instancia.

A PRIMERGY BX300 blade-szerver család szerveregységei egy vagy két processzort, központi memóriát, merevlemezeket és LAN-interfészeket tartalmaznak egyetlen blade-en. Így a vállalat akár 300 szervert is elhelyezhet egy 19 hüvelykes, 46U magas racken. A Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER szerverek nagy teljesítményű UNIX rendszerplatformot biztosítanak, kimagasló teljesítményüknek köszönhetően jól használhatók biztosítótársaságoknál, bankoknál, kiskereskedelmi és távközlési vállalatoknál, valamint az üzleti adatok feldolgozásának támogatására. A Network Appliance file-szervereinek jellemzője a gyors bevezetés, zökkenőmentes üzemeltetés és az alacsony fenntartási összköltséget biztosító, egyszerű, szabványalapú integráció.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés