Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezérigazgató a Graphisoft élén

Laptop

Új vezérigazgató a Graphisoft élén

Dominic Gallello vezérigazgató irányításával a cég fejlődésének következő, erőteljes növekedési szakaszába lép.

A Graphisoft, a Virtuális Épület-koncepció fejlesztője, bejelentette, hogy a Graphisoft N.V. igazgatósága a mai nappal kinevezte Dominic Gallellót a társaság új vezérigazgatójává. Dominic Gallello vezeti át a vállalatot az erőteljes növekedés fázisába, amely szorosan kötődik az építészeti tervezés és az építőipari szektor következő évtizedét meghatározó gyökeres változáshoz.

„Az elmúlt húsz évben a Graphisoft kizárólag az építészeti és építőipari piacra összpontosított, és ez jelentős haszonnal járt a cég ügyfelei számára világszerte. A Virtuális Épületmodellen alapuló megoldás úttörőjeként a Graphisoft kivételes helyzeti előnyénél fogva döntően meghatározhatja az épülettervezés, -engedélyezés és -üzemeltetés folyamatát. Nagy várakozással tekintek a Graphisoft és üzleti partnerei előtt álló lehetőségek elé” – mondta Dominic Gallello.

A távozó vezérigazgató, Ray Small nehéz piaci körülmények között sikeresen stabilizálta a társaságot. A közel két éves átalakulási időszak részeként átszervezte a társaság vezetését, ésszerűsítette működését, és ismét növekedési és nyereségességi pályára állította a Graphisoftot.

„Az Igazgatóság elismeri és nagyra értékeli Ray Small eredményeit a társaság átszervezésében, aminek köszönhetően a Graphisoft ismét folyamatosan üzemi nyereségességről számolhat be” – mondta Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke. „Ray kitűnő elemző és szervező képességének, valamint tapasztalatának köszönhetően utat nyitott a Graphisoft fejlődésének következő fázisához. Iparági teljesítménye révén Dominic a legmegfelelőbb szakember, hogy a céget az AEC iparág küszöbön álló átalakulásakor az erőteljes növekedési szakaszba átvezesse.”

Dominic Gallello, az új vezérigazgató, az építészeti tervezési üzletág világszerte számon tartott szaktekintélye. A szigorúan a vevőkre összpontosító, továbbá az árbevételt és a piaci részesedést növelni képes Dominic Gallello kivételes pályafutással érkezik a vállalathoz.

A Graphisoft előtt Dominic Gallello a Macromedia termékfejlesztési elnökhelyettesi posztját töltötte be. Ezt megelőzően 10 évig dolgozott az Autodesknél és annak független vállalatánál, a RedSparknál. Az Autodesknél az Ázsia/Csendes-óceáni térségért felelős elnökhelyetteseként, illetve a gépészeti üzletág elnökhelyetteseként képes volt a piaci részesedést ugrásszerűen növelni. Ezt követően az Autodesk 600 millió dolláros forgalmú Tervezőszoftver Divíziójának vezetője, majd a RedSpark elnök-vezérigazgatója lett. Mielőtt az Autodeskhez került, Dominic Gallello 11 évet töltött az Intergraph Corporationnél különböző vezetői pozíciókban – többek között az Integraph Japan elnöke volt. Ezt megelőzően az Intergraph Ázsiai Divíziójának igazgatójaként kiépítette a vállalat képviseleti hálózatát Kínában. Összesen nyolc évet töltött Kínában illetve Japánban és folyékonyan beszél japánul. BA és MBA diplomát szerzett a Monmouth Egyetemen.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés