Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Griffsoft Rt. nyerte a K&H Bank által kiírt outsourcing pályázatot

Laptop

A Griffsoft Rt. nyerte a K&H Bank által kiírt outsourcing pályázatot

A Bank a pályázat elbíráláskor mind a költség, mind a felkínált erőforrások értékelése alapján döntött a Griffsoft Rt. mellett.

A Griffsoft Rt. nyerte a K&H Bank elektronikus banki szoftverek telepítésére, oktatására és helyszíni támogatására kiírt pályázatát. A feladat lefedi a Bank országos hálózatot alkotó vállalkozói, vállalati ügyfélkörét, amelyben kisvállalkozói és kiemelt nagyvállalati ügyfelek egyaránt megtalálhatóak.

“A Griffsoft Rt. számára ez a projekt kiváló alkalom, hogy a cég a Forrás integrált ügyviteli rendszer 15 éves szoftverfejlesztési, támogatási és oktatási tapasztalatára alapozva szélesítse tevékenységi körét, új területek felé nyisson, teret adva ezzel a növekedés lehetőségének” – jelentette ki Szajbély György a Griffsoft. Rt. elnöke.

“Az üzemeltetés kihelyezésével célunk a Bank költségeinek jobb áttekinthetősége és csökkentése volt” – mondta Nemcsics Róbert a K&H Bank ügyvezető igazgatója. “A banki elektronikus terminállal rendelkező ügyfeleink helyszíni támogatása jellemzően olyan tevékenység, amelyet a pénzintézeteknél nagyobb hatékonysággal nyújthat több szolgáltató szervezet is.” A Bank a pályázat elbíráláskor mind a költség, mind a felkínált erőforrások értékelése alapján döntött a Griffsoft Rt. mellett.

A Griffsoft Rt. 2002-es árbevétele 650 millió forint volt, amely mintegy 40%-os növekedést jelent 2001-hez képest. A cég adózás előtti nyeresége 2002-ben 96 millió forint volt, amely több mint háromszorosa a 2001-ben elért 27 millió forintnak.

“A Griffsoft árbevétele eddig a Forrás integrált ügyviteli rendszer értékesítéséből és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokból származott, ezt szeretnénk a jövőben újabb szolgáltatásokkal kiegészíteni” – nyilatkozta Szajbély György. “Terveink szerint 2003-ban a fix árbevételi hányad (rendszerkövetés, üzemeltetés) 40%-át teszi majd ki a tervezett 730 millió forintos árbevételnek”.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés