Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óra és flash drive egyben a Laks-tól

Laptop

Óra és flash drive egyben a Laks-tól

Megszokhattuk már a hazánkban is egyre elterjedtebbé vált flashmemóriák különböző nyakba akasztható, övre csíptethető változatait. A Laks most egy új megoldást dolgozott ki, ami talán az eddigieknél is kényelmesebbé teszi számunkra az adatok mozgatását.

A memóriát egy tetszetős karóra szíjába rejtették, ezzel biztosítva, hogy az mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá, s hogy véletlenül se veszíthessük el, rögzítették is hozzá. Felmerülhet a kérdés, hogy mivel az óraszíj adta lehetőségek elég szűkösek, nem rövid e a kábel a számítógéphez való csatlakoztatáshoz. Nem kell aggódnunk, hiszen az óra mellé egy 1 méteres USB hosszabbító kábel is jár, mellyel ez a ˝probléma˝ könnyen kiküszöbölhető.

Az adatok biztonságára is gondolva, a memóriát jelszavas védelemmel látták el, az ehhez szükséges driver CD szintén helyet kapott a dobozban. Míg a memóriákat a Toshiba, az óra belsejét a Citizen gyártja. Az óra három különböző, 32 MB, 64 MB illetve 128 MB méretű flashmemóriával, és 1 év garanciával már itthon is kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés