Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM piacvezető vállalatot üdvözöl ügyfelei között

Laptop

A Pannon GSM piacvezető vállalatot üdvözöl ügyfelei között

Immár a British American Tobacco Hungary hatszáz munkatársa is a Pannon GSM hálózatán tartja a kapcsolatot egymással és ügyfeleivel.

A legnagyobb magyarországi dohányipari cég dolgozóinak mindennapos munkáját nem mindennapi szolgáltatások segítik: ugyanarról a SIM kártyáról intézhetik üzleti és privát beszélgetéseiket, kollégáikat rövid hívószámokon érhetik el, és egymás telefonszámait SMS-ben tölthetik le a központból.

A British American Tobacco Hungary mintegy hatszáz dolgozójának munkáját és életét egyszerűsítik a Pannon GSM szolgáltatásai. A távközlési társaság ugyanis nem csak a mobiltelefonon elérhető legjobb hangminőséget nyújtja a BAT alkalmazottainak, hanem egy sor olyan fejlett, ám végtelenül egyszerűen használható szolgáltatást is, amelyek révén a mobiltelefon nem csak munkaeszköz, de valódi segítőtárs is.

“A vezető mobiltársaságok részvételével lezajlott nyílt pályázaton választottuk stratégiai telekommunikációs partnerünknek a Pannon GSM csapatát. Ajánlatukat azért találtuk vonzónak, mert széleskörű szolgáltatásaik a legkorszerűbbek közé tartoznak és ésszerű összhangban vannak áraikkal. Talán még ennél is fontosabb, hogy a Pannon GSM képes figyelembe venni folyamatosan fejlődő üzleti igényeinket és innovatív válaszokat ad stratégiai fejlesztési terveink megvalósításához” – értékelte a megállapodást a BAT Hungary részéről Herendi Miklós, a cég frissen kinevezett IT igazgatója.

A piacvezető dohányipari cég alkalmazottainak mobiltelefonjait a Magyarországon egyedülálló Pannon Vállalati Mobilhálózat (PVM) köti össze. Ez a rendszer a hagyományos telefonközpont továbbfejlesztése: a munkatársak úgy hívhatják egymást mobilon, mintha csak egy irodai melléket tárcsáznának. A négyjegyű, így könnyebben megjegyezhető és gyorsabban tárcsázható rövid hívószámok azonban nem csak az épületen belül, hanem az ország egész területén működnek. Mindegy tehát, hogy a keresett kolléga asztalánál, a büfében vagy egy másik városban tartózkodik, ugyanazon a számon érhetik el a többiek.

Nem csak nekik, de a barátoknak és családtagoknak sem kell több mobilszámot megjegyezniük. A PVM-nél ugyanis egy SIM kártyához két előfizetés tartozik: a rendszer szétválasztja, és külön számlázza az üzleti és magán jellegű hívásokat, így a munkatársaknak szükségtelen két telefont – és két telefonszámot – használniuk.

Habár a rövid hívószámok leegyszerűsítik a cégen belüli kommunikációt, hatszáz telefonszámot mégsem lehet fejben (vagy akár a telefonkészülékben) tartani. Erre találta ki a Pannon GSM az SMS-ben vagy WAP-on elérhető telefonkönyvet: elég megadni a keresett személy nevét, és másodperceken belül megérkezik a telefonra a válasz. A rendszer persze fordítva is működik: ha nem jut eszünkbe egy új munkatárs neve, az a hívószám alapján azonnal kikereshető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés