Connect with us

Hirdetés

technokrata

TvNetWork eredmények

Laptop

TvNetWork eredmények

Ötszörös előfizetőszám, pozitívba forduló üzemi eredmény.

A TvNetWork közgyűlése elfogadta a cég mérlegét, mely szerint első teljes üzleti évét 150 millió forintos árbevétellel zárta. A cég jelentős beruházásokat hajtott végre, elsősorban szélessávú hálózatokba, és a 2002-es év eleji 600-as előfizetőszám év végére megötszöröződött. A magyar magánszemélyek tulajdonában álló társaság célja, hogy az Internet-szolgáltatási és kábeltelevíziós piac után a távbeszélő piacon is jelentős szereplővé váljon.

A TvNetWork Rt. 2001. végén lépett piacra elsősorban lakossági szélessávú Internet-szolgáltatóként, és mára ezen a piacon az ötödik-hatodik helyet éri el. A 2002-es év számai egyenletes, dinamikus növekedésről tanúskodnak, az elő-fizetői létszám és az árbevétel egyaránt folyamatos emelkedést mutat, a pénzügyi év 150 millió forintos árbevétellel zárult, és meghaladta a 3000-et az Internet-előfizetők száma. A nagy volumenű beruházások révén a tavalyi évre összesen mintegy 70 millió forint veszteséget realizált a cég.

A TvNetWork elsősorban a szélessávú lakossági Internet-piacon rendelkezik jó pozíciókkal. Hosszú távú célja, hogy az Internet-szolgáltatás mellett saját tulajdonú hálózatokra alapozva bekapcsolódjanak a kábeltévé-szolgáltatásba, valamint a jelenleg működő telefonszolgáltatás kedvező árú alternatíváját kínálják.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés