Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul az RTL Klub – Westel Roadshow

Laptop

Indul az RTL Klub – Westel Roadshow

A Westel és az RTL Klub közös, május 24-én útjára induló és az ország 12 helyszínére ellátogató Road Show-ja a népszerű sztárok mellett Európában is ritkaságszámba menő látvánnyal szórakoztatja a kikapcsolódásra vágyókat.

Május 24 és szeptember 20. között a sztárok produkciói, a Hungaroring csapata, a Kölyök Klub és a Való Világ sok érdekessége mellett egy különleges kivetítővel felszerelt Westel kamion révén a korábbi éveknél is látványosabb színpadképpel és technikával várja majd az érdeklődőket az RTL Klub és a Westel közös Road Show-ja. A 12 helyszínt érintő szórakoztató program során szombatonként az ország valamely pontján feltűnő sztárcsapat a gyermekek és felnőttek számára egyaránt érdekes programot kínál.

A várhatóan minden helyszínen este 10 óráig tartó műsor háziasszonya – immár ötödik éve – Pokrivtsák Móni lesz. Idén is fellép Kaszás Géza és Kovács Lázár, a Recept Klub két jókedvű séfje, akik ebben az évben pácolásból és wok-trükkökből adnak leckéket a nézőknek, mitöbb Kaszás Géza új lemezének dalaival is szól majd a közönséghez.

Nem maradhatnak otthon a Barátok közt sztárjai sem, akik minden évben óriási tapsvihar közepette lépnek a Road Show színpadára.Természetesen lesz Kölyök Klub Gaskó Balázzsal és népszerű társműsorvezetőjével, Madárral, a legkisebbekre a nagyszínpad műsora mellett még számos mutatványos, így pl. kalandvár, körhinta, céllövölde is vár.

A játékos kedvű felnőtteknek is lesz alkalmuk sok fantasztikus ajándékot nyerni, mivel ezúttal is lesz interaktív játék, a Játék Zóna színpadi változata, így üres kézzel senki nem térhet haza.

Lesznek továbbá hangulatos sörsátrak is, az autók szerelmeseinek pedig bizonyára vonzó érdekességet kínál a Hungaroring stábja, akik off-road bemutatóval, kaszkadőr show-val szórakoztatják majd a közönséget.

A Találkozások sztármagazin a tavalyi évhez hasonlóan színpadra hozza a nézők legnagyobb kedvenceit, a ValóVilág rajongói pedig személyesen találkozhatnak a népszerű valóságshow két sorozatának szereplőivel, műsorvezetőivel, akiktől a közös játékon túl SMS-ben kérdezhetnek. Legújabb lemezük dalaival fellép a Való Világ 1 több szereplője is.

A műsorok, a sok játék, a tánc és a lufieső mellett a színpad természetesen az esti fergeteges buliknak is helyet ad majd. Valamennyi program két élő koncerttel zárul, ahol népszerű hazai csapatok fellépései, valamint egy szenzációs tűzijáték teszik fel a koronát az egész napos programra. Az idei élő koncertek fellépői lesznek: Zanzibár, Back II Black, Jesse James és Bandája, Animal Cannibals, Ladánybene, Club 54.

A nézők fotóztathatják is magukat a helyszínen, s később a Road Show honlapján megtekinthetik a hangulatos képeket. Ez is erősíti a Road Show idei mottóját: Gyere el, bulizz velünk és Te is benne lehetsz a tévében! Naná!

Az RTL Klub – Westel Road Show 2003-as programjának állomásai:

Május 24. Kecskemét Vízmű domb
Június 7. Tata Építők parkja
Június 14. Győr Győri yltalános Iskola
Június 21. Velence Északi Strand
Július 12. Ózd Sportcsarnok
Július 19. Dunaújváros Béke Liget
Július 26. Agárd Popstrand
Augusztus 9. Sóskút Lovasnapok
Augusztus 16. Abádszalók Szabadstrand
Augusztus 30. Zalaegerszeg Sportcsarnok
Szeptember 6. Békéscsaba Sportcsarnok
Szeptember 20. Pécs Vásártér



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés