Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tízezer felhasználóra egy rendszergazda – új Novell GroupWise 6.5

Laptop

Tízezer felhasználóra egy rendszergazda – új Novell GroupWise 6.5

Az új GroupWise legfőbb jellemzői a továbbfejlesztett felület a felhasználóknak, az új alkalmazásprogramozási felületek a fejlesztőknek, az iparág legbiztonságosabb üzenetkezelése és a stabilitás – melynek köszönhetően 10 ezernél több felhasználó esetén is elég egyetlen rendszergazda.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek elkerüljék a levélszemét, a vírusok és más biztonsági fenyegetések okozta veszélyeket, a Novell a GroupWise 6.5 kibocsátásával tovább növeli a csoportmunka biztonságát. A Novell címtáralapú és platformfüggetlen hálózati infrastruktúra megoldások (Novell Nterprise) családjába tartozó GroupWise 6.5 az ügyfelek számára lehetővé teszi az egyre népszerűbb azonnali üzenetküldő kommunikáció tűzfal mögötti bonyolítását is, ezzel az alkalmazottak azonnali üzenetküldő eszközökkel folytatott beszélgetéseit a cégen belül, a jogosulatlan figyelő szemektől elrejtve valósítja meg.

A GroupWise e-mail, naptár, címjegyzék, dokumentumkezelő és ütemezési szolgáltatásokat biztosít több hálózati operációs rendszeren is, többek között Novell NetWare és Windows NT/2000 platformokon. A címtáralapú és platformfüggetlen hálózati infrastruktúra-szolgáltatások (Novell Nterprise) részeként a GroupWise a felhasználók számára hozzáférést biztosít a szükséges információkhoz asztali és laptop számítógépeken, mobiltelefonokon, PDA-kon és RIM eszközökön keresztül is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés