Connect with us

Hirdetés

technokrata

Innováció és jótékonyság – KÜRT módra

Laptop

Innováció és jótékonyság – KÜRT módra

Ez év márciusában kapta meg a KÜRT Rt. az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját, és az – erkölcsi és szakmai elismerésen túl – ezzel járó 500.000 forintot. A KÜRT a pénzjutalmat jótékonysági célra ajánlotta fel.

A nemzetközi hírű adatmentési és informatikai biztonsági szolgáltatásairól ismert Kürt 1996-ban hozta létre a Veszprémi Egyetemen a “Hátrányos helyzetű, elsősorban cigány származású gyerekek oktatásáért” alapítványt, amelyet azóta is rendszeresen támogat. Az alapítvány eddig 52 esetben nyújtott segítséget hátrányos helyzetű hallgatóknak.

Ez év márciusában kapta meg a cég az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját, és az – erkölcsi és szakmai elismerésen túl – ezzel járó 500.000 forintot. A pénzösszeget május 6-án, 14 órakor adta át ünnepélyes keretek között Dr. Kürti Sándor, a KÜRT Rt. vezérigazgatója Dr. Horváth Géza dékánnak, aki az alapítvány kuratóriumának elnöke. “Alapítványunk évente körülbelül 1 millió forintot oszt szét a rászorulóknak. A KÜRT által felajánlott összeg nagyon nagy segítség, jelentősen megnöveli a támogathatók körét az idei évben.” – nyilatkozta Dr. Horváth Géza.

A KÜRT egyébként több szálon is kapcsolódik a Veszprémi Egyetemhez, idén számítógépeket adományozott az egyetemen működő Tudássziget Menedzsment Gondolkodó Műhelynek, illetve a KÜRT szakemberei és menedzserei rendszeresen tartanak előadásokat a hallgatóknak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés