Connect with us

technokrata

A Canon CeBIT-es újdonságai

Laptop

A Canon CeBIT-es újdonságai

A 2003-as CeBIT-en a Canon Europe bemutat számos, a jövőt idéző képalkotó terméket és megoldást, mely mind az üzleti élet, mind pedig az egyéni használók igényeit kielégíti.

A többfunkciós készülékek felső minőségi osztályába tartozik a most bemutatandó SmartBase MPC700 Photo sorozat, amely sorozat tagjai multifunkciós tulajdonságaik mellett fénykép minőségű nyomatok készítésére kiválóan alkalmasak, de a külsejük és formájuk is figyelemre méltó!

A legfigyelemreméltóbb újonc a Digital EOS 10D SLR fényképezőgép; műszaki jellemzői a következők: 6 millió pixeles képérzékelő, magnéziumötvözet váz. A fényképezőgép ilyen jellemzőkkel és árral a professzionális fotósok számára kínál remek megoldást. A 4 millió képpontos, 3-szoros zoom átfogású Digital IXUS 400 a legkisebb a “szépek” között, míg a nagy teljesítményű PowerShot S50 (5 millió képponttal) lesz a Canon Power Shot „S” sorozatának zászlóvivője.

A Bubble Jet nyomtatókat a nagyobb pontosság és a fényképszerű nyomtatási minőség jellemzi. Ezt a minőséget nem utolsó sorban a “mikrofúvókák” garantálják. Idén újdonság a versenytársakhoz képest 40 %-kal kisebb méretű Bubble Jet i70.

A 2002-es Photokina híre, a CANON iMAGE GATEWAY most megvalósul. Ez az internetes portál a Canon digitális fényképezőgépek használói számára kínál kiváló lehetőségeket, a használók fényképeket alkothatnak, tárolhatnak, és egymással megoszthatják őket. A Canon fényképezőgép tulajdonosok szoftvereket, képeket, hangokat és szöveget tölthetnek innen le, amellyel akár meglévő berendezéseiket is módosíthatják. A honlapot a Canon egyelőre kísérleti jelleggel 15 jelenlegi Európai Uniós országban vezeti be, kiterjesztése egész Európára várhatóan a jövő évvel történik meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu