Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hewlett-Packard újdonságok

Laptop

Hewlett-Packard újdonságok

A nyomtatópiacon jelenleg mintegy 59 százalékos részesedéssel rendelkező Hewlett-Packard számos olyan új eszközzel rukkolt elő, melyeknek a felhasználók elsősorban a nyomtatásban, illetve a digitális képalkotásban vehetik nagy hasznát.

A most debütált, rendkívül kedvező árú Hewlett-Packard PSC 1210 nem más, mint egy olyan nagy tudású multifunkciós eszköz, melynek segítségével egyaránt lehet nyomtatni, fénymásolni, szkennelni, vagy akár faxolni. A PSC 1210 ára mindössze 150 dollár, vagyis sokkal olcsóbb egy ilyen multifunkciós eszközt vásárolni, mint egyesével beruházni az általa helyettesített eszközökre.

Az elsősorban otthoni felhasználásra szánt PSC 1210 mellett a Hewlett-Packard munkatársai egy vadonatúj nagy teljesítményű, irodai multifunkciós eszköz termékcsaládról is lerántották a leplet, név szerint az Officejet 7100-ról. A korábbi D sorozatú Officejet berendezések leváltására hivatott Officejet 7100 sorozatú újdonságok több felszereltségi szinttel kaphatók, így a legolcsóbb modell 399, a legdrágább pedig 699 dollárba kerül.

A gyártó képviselői a várakozásoknak megfelelően nemcsak irodai multifunkciós eszközöket, hanem új digitális fényképezőgépeket is bejelentettek. Az egyik ilyen újdonság a keresztségben a Photosmart 935 nevet kapta, és elsősorban arról ismerszik meg, hogy egy 5,3 megapixel felbontású CCD szenzor kapott benne helyet. A háromszoros optikai és hétszeres digitális zoommal rendelkező Hewlett-Packard újdonság ára 449 dollár. A gyártó másik új digitális fényképezőgépe, a Photosmart 735 eggyel alacsonyabb kategóriába tartozik, ugyanis CCD érzékelőjének felbontása “csak” 3,2 megapixel. A háromszoros optikai és ötszörös digitális zoommal felvértezett Photosmart 735 ára 299 dollár, a hozzá való dokkoló állomás pedig 79 dollárba kerül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés