Connect with us
Hirdetés

technokrata

Újfajta speciális HP papírok – speciálisan a mindennapokra

Laptop

Újfajta speciális HP papírok – speciálisan a mindennapokra

Az új HP Everyday Inkjet Paper és a továbbfejlesztett HP Bright White Inkjet Paper jelentősen kibővíti a HP mindennapi használatra szánt papírjainak kínálatát.

Már megjelentek az üzletek polcain a Hewlett-Packard Company új HP Everyday Inkjet Paper és továbbfejlesztett HP Bright White Inkjet Paper papírjai. Az otthoni és irodai használatra szánt HP Everyday Paper portfólió így mostantól a nyomtatási szükségletek még szélesebb körére kínál megoldást.

A sokféle nyomtatási feladathoz felhasználható HP Everyday Inkjet Paper (mindennapi használatra szánt tintasugaras papír) nagymértékben növeli a HP papírcsaládjának sokoldalúságát.

A színes nyomtatásra optimalizált, új, vízálló (a tinta nedvesség hatására sem mosódik el a papíron) HP Bright White Inkjet Paper (fényes, fehér tintasugaras papír) forradalmi változásokat eredményez a fényezetlen papírra történő tintasugaras nyomtatás terén: különleges felületkezelése révén prezentációs minőségű nyomatok készítését teszi lehetővé. A HP nyomtatókból, tintapatronokból, papírokból és fóliákból álló, összehangolt fejlesztésű tintasugaras nyomtatási rendszerébe illesztett új papírok – a termékcsalád többi tagjához hasonlóan – elsőrangú minőséget, megbízható teljesítményt és kivételes használati egyszerűséget nyújtanak. A folyamatos kutatás-fejlesztés eredményeképpen a HP új összetételű anyaggal kezeli a HP Bright White Inkjet Paper felületét. A HP valamennyi tintasugaras modelljéhez használható, színes nyomtatáshoz ajánlott papírra a fényezetlen felületek között egyedülállóan éles és ragyogó színes nyomatok készíthetők A4-es és A3-as méretben.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés