Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative: újdonságok a 2003-as CeBIT-en

Laptop

Creative: újdonságok a 2003-as CeBIT-en

A március közepén megrendezendő technológiai vásáron a Creative számos újdonsággal jelenik majd meg. Az új termékekről kiszivárgott némi információ…

Európa talán legfontosabb technológiai vásárán, a németországi Hannoverben megrendezett CeBIT-en szinte már hagyományossá vált, hogy a gyártók itt mutatják be legújabb fejlesztéseiket, termékeiket. A leginkább hangkártyáiról ismert Creative is ezen a vásáron rukkol ki legújabb hardvereivel. Az új „csodákat” március 12-19 között az A36 standon a 23-as pavilonban találhatják meg az érdeklődők.

Aki már most szeretné tudni, hogy mire számíthat, íme egy kis ízelítő:

– A Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX az Audigy 2 sorozat legújabb tagja, mely támogatja az ASIO 2.0 szabványt és 24 Bit/96 kHz minőségű felvételt tesz lehetővé.

– A Cambridge Soundworks Megaworks THX 6.1 650 D hangszórórendszer 600 Watt összteljesítményt nyújt, 32 Hz és 20 kHz tartományban.

– A Travelsound MP3 lejátszóba több funkciót is beleépítettek: használható diktafonként, adattárolóként és MP3 lejátszóként is. Memóriája 32 MByte, amely 128 MByte-ig bővíthető.

– A PC-CAM 550 egy alsókategóriás digitális fényképezőgép és egy webkamera ötvözete. Nyolc MByte-os memóriájában 195 drab 320×240 pixel felbontású képet tárolhatunk.

A fenti termékek megtekinthetők a Creative weboldalán, Európában azonban várhatóan csak a CeBIT után kerülnek forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés