Connect with us

Hirdetés

technokrata

UnitedLinux: kibővített Linux platform a telekommunikációs megoldásszállítóknak

Laptop

UnitedLinux: kibővített Linux platform a telekommunikációs megoldásszállítóknak

A HP-vel, az IBM-mel és az Intellel együttműködve válik lehetővé fejlett hang, adat és vezetéknélküli alkalmazások készítése.

A SuSE Linux – a UnitedLinux integrációs partnere – a HP-vel, az IBM-mel és az Intellel együttműködve telekommunikációs szolgáltatók részére elérhetővé teszi a szolgáltatásokat – kezdetben az Intel alapú hardvereken – új termékek és szolgáltatások készítéséhez és telepítéséhez, szabványokon alapuló, moduláris kommunikációs platformokra. A telekommunikációs ipar nagyon speciális iparág, magas minőségi és teljesítmény-igényekkel, megbízható és nagy rendelkezésre-állású IT infrastruktúrával. Az olyan meglévő alkalmazásokhoz, mint operációs és üzleti terméktámogató rendszerek, átjárók, jeladó (signalling) és menedzsment szerverek, valamint a következő generációs adat, hang és vezetéknélküli megoldások a CGL eszközök a fejlett, megbízható alkalmazások gyorsabb, költséghatékonyabb fejlesztését biztosítják.

Ez a termék a Carrier Grade Linux Working Group által definiált technológiát foglalja magában, mely az Open Source Development Labs kezdeményezése (tagjai közt megtalálhatók többek közt a SuSE, Intel, IBM, HP és más vezető gyártók). A munkacsoport mára a Linux alapú szoftver komponensek fejlesztését helyezte előtérbe nagyteljesítményű kommunikációs termékekhez.

“Az OSDL Carrier Grade Linux által nyújtott lehetőségek elérhetősége a telekommunikációs iparban most döntő fontosságú, hiszen így a vállalatoknak lehetőségük nyílik új, valósidejű Linux alapú termékeket kínálni.” mondta Steve Geary a HP Business Critical Linux and Open Source Lab igazgatója. “A HP-nek jelentős bázisa van a telekommunikációs iparban és látom a mai bejelentést mintegy megerősítéseként a UnitedLinux elkötelezettségnek, ezáltal kibővül a Linux megoldások elérhetősége a piacon.”

“Az OSDL Carrier Grade Linux eszközeinek UnitedLinuxban való elérhetősége lehetővé teszi a telekommunikációs berendezések gyártóinak és szállítóinak kereskedelmi, “konfekcionált” megoldások szállítását, így lecsökkentve a fejlesztési költségeket és az időráfordítást.” mondta Boris Nalbach, a SuSE Linux fejlesztési vezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés