Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Photoshop 8.0

Laptop

Adobe Photoshop 8.0

Az Adobe Systems Photoshop alkalmazását bizonyára sokan ismerik: az egyre profibbá váló képszerkesztő program már számos változtatást, verziót megélt – a 8-as variáns 2003-ban válik elérhetővé.

Előreláthatólag 2003 negyedik negyedévében érkezik a Photoshop 8.0. A Sötét Anyag – Dark Matter – kódnévre keresztelt program mellett a szintén 8-as verziószámot viselő ImageReady – kódnevén Taconite – is piacra kerül, még mindig különálló szoftverként.

Ezzel a kiadással az Adobe a digitális videók és fényképezők piacát célozza meg, így ennek révén vagy ettől függetlenül, de számos, apróbb-nagyobb változtatást is tartalmaz. Például az NTSC/PAL/HD előnézeti választási lehetőséget, a hisztogram palettát, az egymásba ágyazott rétegek (layer) elhelyezhetőségét, szűrőréteg létrehozását (melyek révén a kép úgy szerkeszthető, hogy az nem jár annak megváltoztatásával) stb. 16 bites támogatás, nem négyzetes pixelekkel való munka, Windows és Mac OS X-re optimalizált kód – ezek még szintén az új Photoshop jellemzői lesznek.

A nem hivatalos források szerint további Adobe termékek is frissítésre kerülnek: az Illustrator, az After Effects és az InDesing is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés