Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Nvidia driver – irgalmatlan grafikai teljesítmény Linuxon II.

Laptop

Új Nvidia driver – irgalmatlan grafikai teljesítmény Linuxon II.

Az Ati után az Nvidia is megjelentette továbbfejlesztett, Linuxra szánt meghajtószoftverét, mellyel akár nagy változások is tapasztalhatók.

Szerdán került ki a nagyvilágba az Nvidia új drivere, azaz a megújított Unified Driver file. Ezzel a cég szinte minden termékvonalát lefedi Linux alatt.

A korábbi változathoz képest elsősorban a számítógép grafikus teljesítményének fokozását tűzték ki célul a nyíltforrású operációs rendszerek alatt használható driverben. Emellett már támogatja a CineFX technológiát is, amely csak nemrég, a GeForce FX kapcsán került be a köztudatba. Ráadásul az AMD-s processzorok terjedését figyelembe véve a driver szintén jobban támogatja az Intel riválisának CPU-it, mint korábban.

Andrew Fear, az Nvidia szoftvertermékeinek menedzsere kifejtette, hogy fontos a Linux támogatása. Az emberek többnyire a költségek csökkentése miatt fordulnak ehhez az operációs rendszerhez – ha viszont arra megy el az idő, hogy támogatás után kell keresgélni, akkor odavész az anyagi előny…



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés