Connect with us

Hirdetés

technokrata

Genius: új vezetéknélküli eszközök

Laptop

Genius: új vezetéknélküli eszközök

A jól használható termékeiről ismert Genius bejelentette új eszközeit, melyekkel többek közt a mobil számítógépeket célozta meg.

A KYE Systems stratégiai szakemberei és kutatómérnökei 2002-ben a vezetéknélküli (rádiófrekvenciás) perifériák továbbfejlesztésére és digitális kamerák kifejlesztésére helyeztek a korábbinál nagyobb hangsúlyt. Szintén fontos hír, hogy a cég idén szerezte meg a vezetéknélküli helyi hálózati eszközök garantált minőségű gyártását igazoló TL 9000 jelű minőségbiztosítási tanúsítványt.

150 fős csapat dolgozik a kutatáson és a technológiák fejlesztésén. Céljük elsősorban az optoelektronikus termékek, a webkamerák, a digitális fényképezőgépek, a szupervékony scannersorozat, a kisméretű noteszgép-perifériák, a vezetéknélküli hálózati eszközök és az audió termékek (hangfalak, fejhallgatók, headsetek) illetve az alkalmazott technológiák (képfeldolgozás, képtömörítés) továbbfejlesztése.

A fényképezőgépekre fordított figyelem növekedését jelzi az is, hogy már jelenleg is három digitális modellt kínál a KYE Systems, és jövőre megkezdik a 2 megapixelnél nagyobb felbontású kamerák sorozatgyártását is. Ugyanakkor világszerte kuriózumnak számít az a – jelenleg még fejlesztés alatt álló – kamera, melyet egy tollba építenek be.

Piacvezető helyet kíván megszerezni a KYE Systems a jövőben a vezetéknélküli perifériák területén, amelynek eléréséhez nagyban hozzá fog járulni a még ebben az évben megújított termékskála is: új színek, új anyagok és megújított formavilág jellemzi majd ezen Genius termékeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés