Connect with us

Hirdetés

technokrata

2002-es év legjobb PC-i

Laptop

2002-es év legjobb PC-i

Az Intel Fejlesztői Fórumon került kihirdetésre a 2002-es év Innovative PC díjai, melyben az asztali számítógépek is képviseltették magukat.

Az Intel Innovative PC díj az Intel Pentium 4, Mobile Intel Pentium 4-M és Mobile Intel Pentium III-M processzorokra épülő fogyasztói és üzleti asztali gépek, illetve mobil PC-k világában a legjobb innovációt ismeri el.

Az Intel Fejlesztői Fórumán Louis Burns, az Intel Desktop Platforms csoportjának alelnöke és egyik igazgatója az alábbi rendszereket tüntette ki az Innovative PC díjjal: Gateway 700XL (otthoni desktop kategóriában), Legend Tianqui 9220 (szintén otthoni desktop kategóriában), Legend Kaitan 6800 (üzleti desktop kategóriában).

Az Intel PC Ease of Use (egyszerű PC-használat) nevű
kezdeményezésének részeként az első Innovative PC-díjakat az 1999. őszi Intel Fejlesztői Fórumon osztotta ki a cég, az üzembehelyezést, használhatóságot, bővíthetőséget és karbantartást javító PC-terveket jutalmazva. Az iparággal és a globális PC-gyártókkal együttműködve az Intel kiterjesztette a díjat, és most már az egyszerű használat mellett magában foglalja az innovatív kivitelt, az új funkciókat és 5 különféle mobil alkategóriát is.

Az Innovative PC-díjakat először az 1999. őszi Intel Fejlesztői Fórumon osztotta ki a cég, amelyek azóta világméretű elismertségre tettek szert. Az Intel Ease of Use kezdeményezésének keretében a PC iparág számos más gyártójával működik együtt azon, hogy a mobil, üzleti és fogyasztói PC-k használatát egyszerűbbé tegye az emberek számára. Az Innovative PC díjak a kiemelkedő, a PC-k üzembehelyezését, használhatóságát, bővíthetőségét és karbantartását mérhetően javító modelleket jutalmazzák.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés