Connect with us

Hirdetés

technokrata

Linux Standard Base minősítés a SuSE Linux 8.0-nak

Laptop

Linux Standard Base minősítés a SuSE Linux 8.0-nak

A SuSE Linux 8.0 teljes mértékben megfelel a nyílt forráskódú közösség és számos vállalat által közösen létrehozott 1.2-es LSB szabványnak.

A tanúsítvány – melyet egy gyártófüggetlen intézmény állít ki – biztosítja, hogy a SuSE Linux operációs rendszer, valamint a SuSE Linuxban található összes alkalmazás megfelel a közösen kialakított műszaki szabványoknak.

˝Az LSB tanúsítvány gyors és problémamentes megszerzése az egységes szabványok melletti elkötelezettségünknek és termékeink kiváló minőségének köszönhető˝, nyilatkozta Boris Nalbach a SuSE Linux AG műszaki vezetője. ˝Ügyfeleink érdekében minden jövőbeni operációs rendszerünk fejlesztésénél be fogjuk nyújtani a kérvényt az LSB tanúsítvány megszerzésére.˝

A SuSE Linux AG a Linux Standard Base aktív tagjaként és a UnitedLinux kezdeményezés egyik alapítójaként ezzel teljesíti azon, első sorban a professzionális felhasználók és fejlesztők elvárásait, akik a nyílt forráskódú szoftverek egységes műszaki jellemzőit hiányolták. A szabványos és minőségileg ellenőrzött Linux termékek elérhetősége a felhasználónak nem csak stabil, hanem egyben jövőbiztos IT megoldásokat is biztosít, ami növeli a SuSE Linux elterjedtségét a vállalati felhasználók körében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés