Connect with us

Hirdetés

technokrata

Compaq Evo N410c – az egyik legvékonyabb

Laptop

Compaq Evo N410c – az egyik legvékonyabb

A Compaq Evo N410c noteszgép a piac egyik legkönnyebb, legvékonyabb notebookja, hiszen kevesebb mint 2.5 cm vastag, és mindössze 1,6 kg-ot nyom.

Az Evo N410c mobil Intel Pentium III-M processzorra épül, és a 802.11b illetve Bluetooth megoldásokkal egyaránt kompatibilis MultiPort technológiát alkalmazza. A beépített 56 kbps modemmel, 10/100 Mbps-os Ethernet kártyával és teljes méretű billentyűzettel felszerelt eszköz USB 2.0 portja, a visszamenőleges kompatibilitás mellett az USB 1.1 adatátviteli sebességének negyvenszeresét kínálja.

A Evo N410c két akkumulátor egyidejű használatát támogatja a rendszeren belül, de felhasználói két további akkut helyezhetnek el a mobil bővítőegység (MEU) MultiBay-bővítőhelyén, így összesen kilencórányi akkumulátor-üzemidőre bővíthetik noteszgépük hálózatfüggetlen használatát.

Az opcionális kiegészítők között szerepel a két MultiBay eszköz befogadására alkalmas mobil bővítőegység (MEU), amely a Compaq optikai, tápellátási és adattárolási MultiBay-eszközeinek teljes skálájával képes együttműködni. A MEU a sztereó hangszórókat, a LAN-csatlakozást, a teljes körű portreplikációt és az emelt szintű biztonsági funkciókat is támogatja. További opcióként – a mobil MEU olcsó és pehelysúlyú alternatívája gyanánt – a géphez külső MultiBay-bölcső csatlakoztatható, amelynek segítségével a felhasználó egy, tetszőleges MultiBay-eszközt használhat utazás közben.

Az N410c notebook hazánkban szeptember elejétől érhető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés