Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mozilla 1.1 alfa – máris itt a frissebb verzió

Laptop

Mozilla 1.1 alfa – máris itt a frissebb verzió

Egy hétnél is kevesebb idő telt el és megérkezett a Mozilla 1.1-es alfa verziója. Számos újítást tartalmaz az elődhöz képest, részletek itt.

Az 1.1-es verzióban már engedélyezésre került a letöltésmenedzser, melynek révén a letöltés megszakadása sem jelent már idegeskedést és bosszúságot. Lehetőség nyílik a HTML levelek egyszerű, szöveges formában való olvasására (ennek különösen biztonsági szempontokból van nagy jelentősége).

Örülhetnek a Mac OS X 10.1.5-ös operációs rendszerrel rendelkezők is, hiszen a Mozilla ezen verziója már támogatja a Quartz renderelést is. A már korábban is használható DHTML-nyelv kezelése teljesítményoptimalizáláson esett keresztül, csakúgy, mint a szofver indulási sebessége.

Az eddig nem támogatott XBM formátumú képek kezelése is megoldódott az új verzióban, s a címsor automatikus kitöltése is jobb sorbarendezési algoritmust kapott.

Külön gombot készítettek egy új könyvtár létrehozásához a File Pickerben. A drag&drop technika is fejlesztésre került.

Mindezen frissítések mellett a beállításokat tartalmazó file-ok backupjának redundáns tárolása is megmaradt az 1.1-es verzióban, s szintén fontos megemlíteni az inkorrekt állomány-kiterjesztések megoldásának adoptálását is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés