Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új igazgató a Synergonnál

Laptop

Új igazgató a Synergonnál

Ezentúl Molnár Zsolt látja el a Synergon Informatika Rt. kommunikációs igazgatói teendőit, a vállalat korábbi vezetője, Keszthelyi András a Kormányzati Kommunikációs Központ igazgatójaként tevékenykedik tovább.

Synergon Informatika Rt. vezető hazai megoldásszállító-vállalkozás, saját tőkéje meghaladja 7,5 milliárd forintot. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén és a londoni SEAQ elektronikus tőzsdén is jegyzik. A Synergon regionális terjeszkedése és tevékenysége megvalósítása érdekében 2000-ben többségi részesedést szerzett a cseh Infinity a.s. és horvát Span d.o.o. informatikai cégekben.

A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációs tevékenységet üzleti tanácsadással, különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, szoftvertanácsadással, teljes körű információ-biztonsági megoldásokkal, üzleti megoldások kialakításával, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg, illetve rendszerüzemeltetési és szervizszolgáltatásokkal, oktatással támogatja.

2002. június 7-től Molnár Zsolt látja el a Synergon Informatika Rt. kommunikációs igazgatói teendőit. Molnár Zsolt 2000 októberétől dolgozik a Synergonban, feladata a Synergon széles körű és aktív belső kommunikációjának megteremtése volt, melyen belül az egyik lényeges tevékenysége a leányvállalatokkal való együttműködés és a regionális tevékenység támogatása a kommunikációs csatornák és szabályok kidolgozásával. Közel 10 éves kommunikációs tapasztalattal rendelkezik, a Synergon előtt a Hungexpo Rt. PR Igazgatóságán dolgozott, majd az osztrák tulajdonú ACES Budapest PR ügynökség munkatársa volt.

Keszthelyi András a Synergon korábbi kommunikációs igazgatója a jövőben a Kormányzati Kommunikációs Központ igazgatójaként tevékenykedik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés