Connect with us

Hirdetés

technokrata

A hazai cégek között egyedülálló minősítés

Laptop

A hazai cégek között egyedülálló minősítés

Hatékonyabb ügyféltámogatás, alkalmazottképzés.

A Montana Rt. a közelmúltban elnyerte a rangos Microsoft Gold Certified Partner for Collaborative Solutions minősítést, mely egyedülálló a hazai informatikai vállalatok között. A minősítés megszerzésének előfeltétele volt, hogy a Montana a magasabb szintű technikai felkészültség mellett megfelelő felhasználói referenciákkal is rendelkezzen. Az e cél érdekében megemlített referenciák a következők voltak:

A Montana Rt. az Igazságügyi Minisztériumban bevezette az Exchange 2000 rendszert, és létrehozta a kétirányú összekapcsolódást a Minisztérium Exchange 2000 felhasználói és az államigazgatás többi, x.400 levelezőrendszeren dolgozó felhasználói között (vagyis az Exchange felhasználók levelet tudnak küldeni a kormányzati x.400 felhasználóknak, illetve a nekik az x.400 rendszerből küldött leveleket az Exchange Serveren keresztül fogadhatják).

A Montana Rt. a VPOP-nál megbízást kapott iratkezelési feladatok megoldására és levelezőrendszer bevezetésére 50 felhasználó részére. A megoldást a Montana saját fejlesztésű MonDoc csoportmunka támogató rendszer iratkezelő modulja jelenti, amely az azzal párhuzamosan bevezetendő Microsoft Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszerre épül. A fejlesztés célja az addigi papírhalmaz gyártó iktatási folyamat kiváltása egy elektronikus iktatási rendszer telepítésével.

A Montana a Microsoft Gold Certified Partner programhoz csatlakozásakor olyan üzleti előnyökhöz jutott, melyek segítségével a jövőben egyszerűbben és hatékonyabban oldhatja meg ügyfelei támogatását, kiszolgálását, alkalmazottaik képzését, illetve informatikai rendszerük fenntartását és/vagy integrálását üzleti tevékenységükbe.

“Büszkék vagyunk a megszerzett minősítésre, hiszen ezáltal immár a Microsoft hivatalosan is elismeri saját fejlesztésű termékeinket, és sokkal kedvezőbb feltételekkel biztosítja a széles körű, és legújabb technológiákat felvonultató támogatásokat illetve megoldásokat a Montana számára. Ezek révén ügyfeleink kiszolgálása még hatékonyabban valósulhat meg mind a hazai, mind a nemzetközi piacon” – jelentette ki Vadász Pál, a Montana Rt. elnök-vezérigazgatója.

“A Microsoft ma elismerésben részesítette a Montana Rt-t, amiért a kritikus telepítésekben elért sikerei miatt bizonyítottan kivívta az ügyfelek megelégedettségét. A kitüntetés emeli a Microsoft Gold Certified Partner Program színvonalát, és azt jelzi, hogy a Montana Rt rendelkezik a Microsoft technológiájára épülő jó minőségű kollaboratív megoldások biztosításához szükséges képességekkel és tapasztalatokkal.” – mondta Rosa Garcia, a Microsoft Partner Programs csoport vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés