Connect with us

Hirdetés

technokrata

Xteq X-Setup 6.2 Beta 2, a tuningolók álmainak netovábbja

Laptop

Xteq X-Setup 6.2 Beta 2, a tuningolók álmainak netovábbja

Rendszerek tuningolására számos szoftvert készítettek már, azonban az Xteq Systems programja minden eddigit felülmúl! Részletek és letöltés itt…

Xteq X-Setup 6.2 Beta 2-vel közel ezer rejtett Windows beállítást módosíthatunk. Minden egyes beállításhoz külön ablak tartozik, amelyben különböző kapcsolókat találunk, és megadhatunk paramétereket is. Emellett számos plug-int találunk hozzá a Világhálón.

Számtalan vizuális, hardveres, szoftveres, és hálózattal kapcsolatos beállítást is módosíthatunk, s ahhoz, hogy ne vesszünk el a rengetegben, varázslók segítik utunkat. Ezek szakmai felkészültséget igényelnek, ám lehetőségünk van szabályozni a biztonsági fokozatokat is. Így számos olyan beállításhoz nem férünk hozzá, amellyel tapasztalat hiányában károkat okozhatunk.

A tuningoló külön keresővel is segíti a munkát – csak be kell írni a tuningolni kívánt erőforrás nevét, és megkapjuk az opciók, menüpontok és az egyéb lehetőségek listáját. Az X-Setup egyik menüjéből akár a manuális megoldásokhoz szükséges eszközöket is elérhetjük.

Az új verzió bővítései:
– új Windows XP tervrajz
– végső help file beépítve
– BETA #1 bugfixekkel

Részletek és letöltés a kapcsolódó linkeknél.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés