Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hosszabb készenléti idő a Handspring Treo-hoz – szoftverfrissítéssel

Laptop

Hosszabb készenléti idő a Handspring Treo-hoz – szoftverfrissítéssel

A Handspring egy olyan szoftverfrissítést tett elérhetővé Treo kommunikátorához, amely révén jelentősen megnövekszik az eszköz készenléti ideje.

Az első Handspring Treo 180 mobiltelefon/palmtop hibridek vásárlói közül állítólag sokan panaszkodtak arra, hogy kommunikátoruk készenléti ideje nem megfelelő. Szerencsére ezúttal a hiba nem a hardverben van, a túl hamar lemerülő akkumulátor problémáját egy egyszerű szoftverfrissítéssel orvosolni lehet. A készülék szoftverének frissítését a gyártó honlapjáról letölthető Treo 180 Series Updater 1.0 programmal lehet elvégezni, amelynek eredményeként a Treo készenléti ideje 60 óráról körülbelül 100 órára emelkedik.

Ezenkívül a frissítés a telefon menüjében számos elgépelést, és a felhasználó által közvetlenül nem érzékelhető hibát is orvosol, nyelvváltást tesz lehetővé, valamint kibővíti a hívásfunkciókat, továbbá a csengéssel kapcsolatos lehetőségeket is. Mivel a gyártó egy ideje már árusítja az új szoftverrel rendelkező Treo-kat, az ilyen kommunikátorral rendelkező felhasználóknak érdemes felkeresniük a gyártó terméktámogatási oldalát (lásd a lenti linket), hogy konkrétan megállapíthassák, az adott eszköz esetében szükséges-e a szoftverfrissítés, vagy sem.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés