Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az egyik legjobb otthoni videodigitalizáló szoftver

Laptop

Az egyik legjobb otthoni videodigitalizáló szoftver

Egyszerűen használható, de mindent tud, ami az otthoni video-feldolgozáshoz szükséges…

Elmondható, hogy a Pinnacle Studio 7, a Pinnacle Studio termékekhez (Deluxe, DC10plus, DV, DVplus, DVclip) adott, több nemzetközi díjat nyert otthoni videovágó szoftver – kategóriájában az egyik legjobb megoldás az otthoni video-feldolgozási feladatok elvégzéséhez.

A Studio 7 (megfelelő hardverrel – leginkább a Studio sorozat tagjaival, de bármilyen, DirectShow-kompatibilis capture-eszközzel) capture-öl, vág, majd a kész anyagot különböző formátumokba el is menti: AVI, MPEG-1/2, RealVideo vagy WMF, sőt lehetőség van csak az audiosáv kivágására WAV vagy MP3 formátumban. A Pinnacle szerverén keresztül 20 MB mérethatárig az elkészült videó közzétehető az Interneten. Az említett ˝megfelelő hardver˝ segítségével az anyag szalagra is menthető.

A Studio 7 time-line-ja egy videosávot és több audiosávot, illetve egy feliratsávot tartalmazhat, amelyek keverve vagy vágva megjeleníthetők a végtermékben.

A szoftver együttműködik a Hollywood FX programmal is, ami egyszerű videovágás helyett 300 beépített és további, ˝user-defined˝ effektek hozzáadásának lehetőségével terjeszti ki kreativitásunk határait.

A Pinnacle Studio 7-et a Pinnacle európai roadshow-ja keretében mutatták be az újságíróknak. A szoftver az Axico-nál vásárolható meg, végfelhasználói ára bruttó 23.013 Ft.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés