Connect with us

Hirdetés

technokrata

DVD- és VCD-készítés – mozgó menük, korlátlan szabadság

Laptop

DVD- és VCD-készítés – mozgó menük, korlátlan szabadság

DVD- és VCD- (video-CD) -készítés – a nyersanyagtól az írásig mindent egy helyen.

A filmeket tartalmazó, interaktív DVD-khez hozzátartoznak az interaktivitást lehetővé tévő menük is, amelyek a DVD-t jóval többé teszik egyszerű adathordozónál – azok voltaképpen a hajdani ˝multimédiás CD-ROM˝-ok fejlett változatai.

Az interaktív DVD készítéséhez pillanatnyilag a Pinnacle Impression DVD Pro az egyik leghatékonyabb megoldás. A szoftver a videovágó programokhoz hasonló time-line-alapú szerkesztést interaktív menüelemek, illetve 32 különböző felirat és 8 különböző hangsáv beszúrásával szabja a DVD lehetőségeihez.

A felhasználó szinte korlátlan lehetőségekkel rendelkezik a DVD interaktív menüinek elkészítéséhez, így annak kinézete (így hangulata), szerkezete (és bonyolultsága) a végletekig a ˝hasznos˝ tartalomhoz igazítható. Igazi különlegesség a mozgó, animált menüelemek készítésének lehetősége.

A szoftver video-CD (VCD, SVCD) készítését is lehetővé teszi.

A Pinnacle Impression DVD Pro-t a Pinnacle Creative Collection szoftvercsomag részeként, a Pinnacle európai roadshow-ja keretében mutatták be az újságíróknak. A szoftver az Axico-nál vásárolható meg, áráról később lesznek információink.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés