Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes CD-helyreállító program

Laptop

Ingyenes CD-helyreállító program

Néha még az újabb CD-írókkal is előfordul, hogy egy CD-t rosszul írnak meg. Ilyenkor általában rövid megemlékezés után búcsút veszünk a lemeztől. Az Isobuster nevű ingyenes program azonban képes a hibásan megírt lemezek helyreállítására.

A Smart Projects nevű cég új, ingyenesen letölthető programot tett közzé, mely a cég állítása szerint alkalmas a hibásan megírt, sőt az összekarcolt CD-k helyreállítására is.

A program a megírt CD-ket a Windows megkerülésével közvetlenül a CD ROM-ból olvassa. A fejlesztő szerint a következő lemezformátumokat tudja kezelni: SVCD, CD-i, VCD, CD-ROM, DVD, CD-ROM XA és DVCD.

Az alkalmazás további előnye, hogy az ismert CD-író programok által készített image file-okat is értelmezni tudja, melyeket képes CD-re írás nélkül kitömöríteni. A program által kezelt Image file-ok: *.DAO (Duplicator), *.TAO (Duplicator), *.ISO (Nero, BlindRead, Creator), *.BIN (CDRWin), *.IMG (CloneCD), *.CIF (Creator), *.FCD (Tömörítetlen), *.NRG (Nero), *.GCD (Prassi), *.P01 (Toast), *.C2D (WinOnCD), *.CUE (CDRWin), *.CIF (DiscJuggler), *.CD (CD-i OptImage), *.GI (Prassi PrimoDVD).

A program Windows 95, 98, ME, 2000, XP és Windows NT 4.0 operációs rendszerek alatt futtatható. Külön öröm, hogy a programot magyarul is használhatjuk, csak a megfelelő (Magyar.dll) file-t kell hozzá letöltenünk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés