Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonságosabb és tökéletesebb Winamp

Laptop

Biztonságosabb és tökéletesebb Winamp

A minap újabb Winamp látott napvilágot, mely nem a hármas sorozat továbbfejlesztése. Bővebb információ és letöltés itt található.

A Winamp méltán népszerű, professzionális audio-lejátszó program. Mondhatni kategóriájában az egyik legjobb, mely az igen magas letöltési számokból tisztán látszik. Nemrégiben a 2-es verziók mellett elindult a hármas verzió fejlesztése is, ami még mindig nem tökéletes. Így a két verziót egymással párhuzamosan fejlesztő Nullsoft most nagyobb hangsúlyt fektet a 2-es verziójú lejátszók bővítésére.

A legújabb elérhető verzió jelenleg a 2.80-as, ami számos, funkcionális újdonsággal került ki. Használatbeli újdonság, hogy most már tökéletes lett mindegyik operációs rendszer alatt a file-ok megnyitásakor alkalmazható drag&drop technika. Kiküszöbölték a CDDB (CD adatbázis) körül felmerült problémákat is, így már minden háttérinformáció hibátlanul elérhető. A DirectSoundhoz továbbfejlesztették a Crossfade és a WaveOut technikát is.

A beépített Minibrowseren (zeneböngészőn) számtalan biztonsági javítást végeztek, biztonságosabbá téve a keresgélést és az online zenehallgatást. A biztonságtechnikailag gyanúsnak észlelt oldalakon a file-ok egyszerűen nem érhetőek el (nem nyithatók meg), így elmondható, hogy semmilyen trojan program nem juthat be a rendszerünkbe a Winamp 2.80-on keresztül. A streaming audio ebben a verzióban már tökéletesen támogatja az OGG Vorbis formátumot, melyet itthon is egyre több online rádió használ.

A program mindhárom javított verziója elérhető, melyek között csak funkcionális különbségek vannak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés